-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size bir konuda fikir danışmak istiyorum....
İnternet gazetemizi geliştirmek amacıyla Facebook'a üç sayfa açtık ve bu sayfalara da günlüğü 10 liraya reklam vermekte idik. Ancak reklam verdiğimiz süre içinde sayfaya ilgi oluyor, sonrasında yavaş yavaş düşüyor, neticede iyice azalıyor.
Bir de Facebook reklamları genelde neredeyse spam olarak adlandırılan, güvenilirlik düzeyi düşük reklamlar şeklinde bilindiğinden bir sayfamız bu reklamlar yüzünden spam olarak işaretlendi.
Neticede, taşıma suyla değirmen döner mi? Facebook reklamları hakkında siz neler düşünüyorsunuz, kullanıyor musunuz merak ettim. İlginize şimdiden teşekkürler
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bende bunu merak ediyorum...
Takipteyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Face reklamları tamamiyle rezillik eğer reklam verip sıkı bir takibe alırsanız size yollanan reklamlardan ziyaretçi sayısı kesinlikle doğru değil facede 100 ise google sayaçta 45.
Adamlar sizin günlük kotanızı bir şekilde dolduruyor. Ben 13 senelik webmasterım hemen hemen tüm müşterilerim face reklam ister ve sonu hüsran. Zaten neden bizler diyim, bu facebook'a bu kadar yakınlık gösterdik neden kimse parasının peşine düşmedi anlamadım. Gene bunun gibi youtube'den para kazanma ve reklamları aynı şekildedir bilginize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben facebook reklamlarını çok rahatsız edici buluyorum.bir kullanıcı olarak çok ilgimi çekmediği sürece kesinlikle tıklamam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Facebook reklamlarını kullanmak yerine google adwords kullanmanızı tavsiye ederim. Görüntülü reklam vererek çok az maliyete hedef kitleye ulaşabilirsiniz.
-Reklamınızın sizin seçtiğiniz anahtar kelimeleri googleda arayanlara görünmesi çok büyük bir avantajdır.
-Farklı sitelerde markanızın görünürlüğü sadece tıklama kazandırmayacak, markanıza aşinalık da kazandıracaktır.