-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem açılalı 7.5 ay oluyor. İlk açıldığı ayın akabinde Facebook'ta sayfalar oluşturup sitemizin haberlerine yer verdik. Bu arada reklam da verdik. Yaşadığımız kötü deneyimleri sonucunda sizlere iletmek isterim ki:
1-Eğer oluşturduğunuz sayfalar için Facebook reklamları aracılığıyla linkler paylaşıyorsanız başınıza gelecek olan eninde sonunda sayfanızın yayın hakkının durdurulmasıdır. Neden demeyin, bilmiyorum. Bununla ilgili yurtdışından deneyimler de okudum. Reklam ile 55K'ya çıkardığımız sayfamız kapandı.
2-Eğer Facebook'a reklam veriyorsanız kredi kartınızla ilgili ilk sorunda reklam yöneticisi hesabınızın askıya alındığını duyuruyor. Sonrasında yaptığınız her ekstra çaba sizin biraz daha mimlenmenize neden oluyor. Bir daha reklam veremiyorsunuz. Ben, İş bankasının online sistemindeki genel kesintinin olduğu gün reklam verme hakkımı kaybettim
3-Tatile gitmek, arkadaşınızın bilgisayarını açmak, ev veya şehir değiştirmek, her biri Facebook için şüpheli davranış. Yine reklam verme hakkınız engelleniyor.
4-Eğer hesabınız askıya alınmamış, ama kredi kartınız mimlenmişse aynı kartın bilgilerini girmek yine hesabınızı kapattırıyor
5-Neticede her biri farklı risk... Siz siz olun Facebook'a reklam vermeyin, durup durduk yerde kendinizi üçkağıtçı, şüpheli bir insan gibi hissetmeyin. Sayfalarınızda haberlerinizi verin, ama reklam yoluyla değil...
Güzel günler dilerim
ByLegenS
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
katılıyorum, ben de birkaç ay önce reklam vermiştim, ancak küçük bir sorun sebebiyle yapmış olduğumuz ödeme askıya alındı ve reklam durduruldu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hangi alanlarda reklam verdiniz ve ne tarz paylaşımlar yaptınız acaba?
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben benim oyun private serverlerini surekli facede reklamliyom hic sorun olmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bende de garip bir sorun oluştu kredi kartımı herhangi bir işleme kabul etmez oldu facebook ( oyunlara-uygulamalara bile )...
Form falan sundular doldurdum,cevap yok faceden :(.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook a bulaşmaya değmez
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benzer bir olayı da ben anlatayım, 3 yıl önce bir projemiz için Facebook'a iki arkadaş reklam verdik ikimiz de aynı reklamı hazırlayıp kendi hesaplarımız altından yayınladık, bir gün arkadaşım telefonla arayıp abi sayfama giremiyorum kapatılmış dedi, nasıl olur dedim mailine baktı, sahtekarlık ve **************lık girişiminden çocuğun facebook hesabını kapatmış adamlar günlerce süren mailleşmeden sonra hesabının açılmayacağını anldık çocuk tekrar kendine profil oluşturmak zorunda kalmıştı, o gün bugündür bir daha asla bulaşmadım Facebook'a hiç bir reklamını da tıklamam şerefsizin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
haso
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Online Pazarlama Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Facebook un TOS'una aykırı işler yapılmadığı sürece hele ki para ödüyorsanız Facebook sizze dokunmaz. TOS'la ilgili bir problem oldugunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklam olayını biraz abartıyor facebook para verdikce para istiyor.varını yoğunu istiyor :D