-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Elimde twitter benzeri bir script var. Geniş kapsamlı yapsam mı diye düşünüyorum ama tutmaz gibi geliyor. Bu yüzden belirli alanlara yönelme n.yetindeyim. Bu yüzden webmasterlerin ve teknolojiyi takip edenlerin zaman geçireceği sosyal ağ olmasını planlıyoruz. Domainde buldum ; web___.com gii bir domain.
Twitterden farklı yönler;
- mesajlaşma yöntemi
- kullanıcıyı şikayet etme vs.
Peki sizce beğeni olur mu?
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bütçen uygunsa zarar etmeyeceksen, şansını dene hocam. Tutturabilirsen köşeyi dönersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Proje açılış aşamasına geçerse sponsorlarla webmaster ve teknoloji sitelerine googleye reklam verilecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yanlış anlamayında son zamanlarda "webmaster sosyal ağı" adı altında bir çok site açıldı. Yani farklı olursanız tutabilir tabi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sisteminiz hakkında biraz daha bilgi verirseniz insanların sitenize girip girmeyeceği hakkında daha çok yorum alabilirsiniz :) tabii projenin gizliliğine sorun teşkil etmeyecekse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sakın yanlış anlamayın dediklerimi, tasarımınızı olabildiğince özgün yapmaya çalışın ki insanlar sizin sitenizi eleştirmek için daha az şey bulsunlar :) Unutmayın TÜRKİYE gibi bir ülkede atomu kendi imkanlarınızla parçalarsanız bunu Einstein zaten yapmıştı yıllar önce diyecek o kadar çok insan var ki :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
ata350
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bana kalırsa, twitterdan fazlanız varsa bir twitter açın ama webmasterler için değil herkes için. Para kazanmak için her zaman özgün proje yapmak gerekmez, şöyle söyleyeyim ben size bir örnek vereyim. Tumblr bloğunu hepimiz biliriz. Tumblr'da chat olmadığını da. Geçenlerde birisi tumblr talk diye bir site açmış, ücretsiz bir hosta kurmuş tumblrdaki bazılarına atmış. Tumblrdaki ortamda herkes yakın tabi bu ayrı bir şey. Twitterında eksikleri var ve düzeltilip yeni bir hale getirilebilir. Twitter kadar büyür demiyorum, denenebilir.