-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sevgili webmasterlar. Hepimiz gerek ihtiyaçtan gerekse can sıkıntısından logo yapmaya karar verdiğimiz oluyor. Bu durumda ben de hem ihtiyaçtan hem de siteye yenilik getirmesi açısından bir logo yaptım. Logo konusunda profesyonelim diye bir iddiam yok ama yine de başkalarından dilenmektense kendi kendine bir şey yapmayı hep ilke edinmişimdir.
Mitoloji.gen.tr için bir logo tasarladım. Sizce nasıl olmuş?
Yukarıdaki logoyu aktifleştirdim. Bir nevi site rengine uyum açısından. Tabi önerilere açığım. Dilerseniz
Mitoloji sitesine girip bakabilirsiniz uyum uygun mu değil mi diye. Bunun yanında siyah olanını da tasarladım.
Logonun anlamına gelince;
- M harfinin üzerinde Yunan Mitolojisi'nde Tanrıların Babası ve şimşeği ile bilinen Zeus, elindeki şimşeği Yunan Mitolojisi'nde Sentor denilen yarı at yarı insana doğrultmuş. Aynı zamanda Sentor de elindeki oku Zeus'a doğru çevirmiş.
- Yine Yunan Mitolojisi'nde dünyayı sırtında taşıdığına inanılan Atlas da O harflerini sırtında taşıyor.
Not: Yakın bir zamanda logoyu notederden tastik etmeyi düşünüyorum. 28 tl bir şey değil çünkü ;)
-----------------------
DÜZENLEME:
Gelen Öneriler üzerine M harfi konusunda düzenleme yapma gereği hissettim ve yaptığım düzenlemeyle logonun son şekli aşağıdaki gibidir:-
1 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
M harfini logoya bakarak algılayamadım . Diğer kısımlar güzel olmuş. Eline sağlık :)
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
şeklinde düzenledim . M harfi bana göre ilk verdiğim logolarda öyle karmaşık değildi ama fikrin için teşekkürler. Belki ilgili kısımda farklı bir değişikliğe giderim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tekrar baktım da, Zeus dikkat dağıtıyor :)
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi şahsi düşüncem "zeus u m yazısının (ı nın üstüne) ilk yerine koyabilirseniz ve m daha belirgin yapabilirsiniz, o nun altındakileri de oyu tutar gibi yaparsanız daha hoş görüneceği" düşüncesindeyim
yinede ellerinize sağlık güzel olmuş.
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
M harfi seçilmiyor,onun dışında logonuz görsel anlamda çok iyi ama logo tasarımları biraz daha sade olmalı. bu şekilde sitenizde görsel bir zevk oluşturur ama logo konseptine pek hizmet etmez.
edit: mitoloji forum yazan kısma bu tasarımı koyun. ve sade bir logo tasarlayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm değerli yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Yorumlarınız doğrultusunda ilk konuda yeni bazı değişiklikler yaparak "Düzenleme" kısmında M harfi ile ilgili yapılan değişiklikleri içeren logoyu ekledim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bana siyah daha güzel geldi ama logolar çok iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**