-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
evet arkadaşlar elimdeki dominin en uygun olarak video sitesine uyarlanacağına karar vererek WoOv org sitemizi video sitesi yaptık videolar genel olarak youtube vb sitelerden embed kodu ile alınıyor. sitem hakkındaki görüşlerinizi talep ediyorum - + olarak.
ayrıca kendi sunucumuzda barındırmadan embed kodu ile film müzik vb videoları eklememde telif hakkı sorunu ile karşılaşırmıyım.
site adresimiz
www.WoOv.Org
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İlk sorun için söylüyorum evet karşılaşabilirsin ama zaten sen karşılaşmadan önce Youtube o videoyu telif hakkı sebebiyle siler. Pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Daha güzel bir görünüş için direk Youtube 'un playerını kullanmak yerine youtube ile çalışan sade player eklentilerinden birini kurabilirsin.
Onun dışında youtube videoları sürekli silinebiliyor kalıcı bir iş yapmak istiyorsan kendi youtube kanalını kurup videoları oraya yüklemelisin
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://maiotik.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İlk ekran ilgimi çekmedi açıkçası bir popüler sekmesi vesaire ile ilgi toplayabilirsin
Kendimden örnek:
Kaçkez Video
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
leavesoccer adlı üyeden alıntı
İlk sorun için söylüyorum evet karşılaşabilirsin ama zaten sen karşılaşmadan önce Youtube o videoyu telif hakkı sebebiyle siler. Pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Daha güzel bir görünüş için direk Youtube 'un playerını kullanmak yerine youtube ile çalışan sade player eklentilerinden birini kurabilirsin.
Onun dışında youtube videoları sürekli silinebiliyor kalıcı bir iş yapmak istiyorsan kendi youtube kanalını kurup videoları oraya yüklemelisin
kendi youtube kanalım var kendime ait bazı videoları yayınlıyorum telif hakkı kapsamına ben girmemem direk embed kodu ile alıyorum sonuç olarak youtubeye yükleyen kişi sorumlu tutuluyor
Ek Olarak:
tşk ederim hocam sizin site wordpress mi blogger tabanlı mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Site wordpress tabanlı, dilerseniz kurulum ve kullanım konusunda yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
wordpressle başladım ama blogger'in daha kaliteli olduğunu düşünerek geçişler oldu ben ama wordpress kullanacağımı düşünmüyorum teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
NarKo adlı üyeden alıntı
wordpressle başladım ama blogger'in daha kaliteli olduğunu düşünerek geçişler oldu ben ama wordpress kullanacağımı düşünmüyorum teşekkür ederim.
Rica ederim, yalnız Blogger'ın daha kaliteli olduğunu size ne veya kim ikna ettiyse gerçekten bilmek isterim :) :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Rica ederim, yalnız Blogger'ın daha kaliteli olduğunu size ne veya kim ikna ettiyse gerçekten bilmek isterim :) :p
kendi düşüncelerim gözlemlemelerim sadece : )