lostyazilim
tr.link

Ücretsiz Bedava Backlink Yöntemi

4 Mesajlar 2.674 Okunma
lstbozum
tr.link

mek444 mek444 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Ücretsiz Bedava Backlink Yöntemi

Backlink yapmak için elimizde birçok yöntem vardır bu yöntemlerden bazıları para yardımı ile bazılarıda emek karşılıgı ile çalışmaktadır.Biz şimdi bu 2 yönteminde olmadıgı bir yöntem kullanacagız.Bu yöntem sayesinde spam olarak algılanmayan bir çok blog backlink yapmanız mümkün olacak.Nasıl olacak diyorsanız dikkatlice okuyun ve artık sizde bedava şekilde backlink yapma yöntemini öğrenin.

Her websitesine belli bir süre zarfında özelliklede gelişme döneminde fazlası ile spam mesaj gelmektedir.Genellikle bu mesajlanarın içinde linkler , ingilizce yazılar vb. şeyler olur.Bizim yöntemimiz açık ve net.İlk olarak spam yorumumuzu düzenlemek için alttaki düzenle bölümüne giriyoruz.Düzenle bölümünden spam yorumu atan adamın ismini normal Türkce bir isme çeviriyoruz.Ardından adamın websitesi bölümüne kendi websitemizin adresini yerleştiriyoruz.Belki anlamamış olabilirsiniz şöyle örnekle anlatayım.Ben fix5.net’e spam bir şekilde yorum atıyorum.Sonra fix5.net sitesinin admini benim spam yorumumdaki adımı türkce bir isim yapıyor.Ardından spam yorumdaki web sitesini fix5.net yapıyor.Yani buda kendi içerisinde backlink oluyor.Diğer backlinkler kadar faydalımı tabiki değil.Ama yinede ücretsiz ve kolay şekilde yapılabilecek en iyi backlink türünün bu oldugunu düşünüyorum.

Tabi şüphelerinizin olması çok normal ama şüphelenecek bir şey yok.Örneğin bir yazı altına 2 tane yorum backlink alırsanız sizin için çok karlı olacaktır. Seo açısındanda büyük bir yararı olacaktır. Ama fazla abartmanızı tavsiye etmiyorum.

wmaraci
reklam

sercan1097 sercan1097 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 30 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
o değilde... şimdi biz hedef kelimelerimize uygun backlinkleri nasıl bulucaz...onu anlatsa n...

Amerikalı bir arkadaşım paralı bir program vasıtasıyla yapıyordu bu işlemi ama nasıl yaptığını bir türlü öğrenememiştim...

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
adam benim istemde güvenli listesine girecek, sonra gelen her yorumu onaylanmış olacak, 1 backlink alayım derken 10 backlink yemiş olucam. Mantıklı değil, hem de hiç değil. O zaman bir sürü yorum yazın oturup kendi sitenize farklı kullanıcılardan, database IP kayıtlarını değiştirin rasgele, alın size farklı yerlerden yorum gelmiş olsun. Bas seo linklerini de döngüye site içerisinde, oh kebap :)

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

mek444 mek444 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Ne alaka Allah aşkına.Spam yorumdan daha iyi oldugu kesin.Bari backlink kazanmış olacaksın.Hem sen yazdıgımı anlamamışsın.Sercan kardeşim bak hedef kelimelerimiz için paravan bloglar açar link ağı kurarız hem hedef kelimelerimizle footer backlink hemde tanıtım yazısına anahtar kelimelerimizle link veririz.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al