blueffect adlı üyeden alıntı

Neden insanlar arkadaşlar şöyle bir iş yapmaya başladım eğer ihtiyacınız olursa buyrun bu da web sitem demek yerine aaa internette şöyle bir site buldum çok ucuz ben de bir tane aldım gibisinden mesajlar atıyor, bu sitenin sizin ya da bir tanıdığınızın olduğu ve daha yeni açıldığı gün gibi ortada, sitenin daha Google PR'si yok, Alexası yerlerde, nasıl oluyorda internette araştırırken karşılaşıyorsunuz çocuk mu kandırıyorsunuz.

Buyrun Domain Başlangıç Tarihi :
Oluşturulma Tarihi 28.05.2013

Şuan yaptığınız sadece iftira ben başka bir forumda gezerken denk geldim ve kullandım. Akrabalık bağım olsa veya her hangi bir bağım olsa reklamını yine yapardım ama emin ol çok daha fazla özenirdim. Ayrıca faydalanan insanlar varken benim akraba olup olmamam önemli mi ? Referans olarak neden kendi siteni veriyorsun diyorsunuzda o sitede benim değil. Bilip bilmeden konuşmayın. Kendi sitemde kendi hostum var.

Ek Olarak:

Hocam Whmcs nedir bilmiyorum sanırım zararlı bir şey fakat şuana kadar meurple.com üzerinde her hangi bir sorun olmadı. Birde hocam bu karınca hosting sizin sanırım sınırsız paketi yıllık 80 TL diyor referans veya kullanılan site varsa verir misiniz?

Ek Olarak:

FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

insanlara yardım edeceğim ayağına kendi referansını verip çıkar sağlayıp bunun adınada host arayanlara yardım ediyorum deme uyanıklık ve çakallığınızın sebebi nedir bende onu anlayamadım?

madem iyi bir firma yaz adresi geç. açıklamayada referans sistemi var, sponsor bile olabilirler yaz. bu çakallığı çözdüm bende sen hala kendine itiraf edemedin bunun sebebi nedir merak ediyorum.

Haha güldürdün beni cidden. Referans sistemini verdim evet bunda kötü olan nedir ? Host alan olursa hem bana hemde onlara faydası olur buraya neden takılıyorsunuz. Ayrıca Biraz okursan ve algılamaya çalışırsan siteden öyle böyle diye bahsetmedim internette buldum beğendim ve bir arkadaşıma aldım şuan o kullanıyor sitesinde de her hangi bir sorun oluşmadı dedim. Ayrıca destek ekibinin de kullandım ve ilgili olduklarını söyledim. Konuyu dağıtmak için elinizden geleni yapmayın yav . Beğenmiyorsan kullanma. Yaptığım diğer paylaşımlara veya forumda beni tanıyanlara sor o zaman konuş nasıl biri olduğum hakkında.