-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
benimde sabah hesabımda 7 tl kalmıştı akşam baktığımda 0 tl kalmış bütün paraylı hesap işletim ücreti olarak almışlar miktarı önemli değil fakat önceden bi mesaj felan atsalardı keşke iş bankası veya yapı kredi kullanmayı düşünüyorum.
Developer
seosoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
PHP&SEO
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar kredi kartı olsa tüketici hakları iade eder. Ama hesap işletim ücretini tüm bankalar alır. iadesi olmaz. Sonuçta bankanın bir ürününü kullanıyorsunuz. Bunada ücret ödemeniz gerekiyor. Her işlemi rahatlıkla yapıyorsunuz. Eft havale fatura ödemesi vs ve fazlasını anında online yapıyorsunuz. Bırakında 45 Tl gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kpss Mağduru
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iş bankası bankamatikten alıyor kredi kartından almıyor onuda öğrencilere iade ediyor benim bankamatik vardı üni okurken yılda bir öğrenci belgemi götürüp iade alıyordum simdi bankamatiği 1 kere bile kullanmıyorum su an para yatırsam su an çekerler kesin onun için iş bankasından para kabul etmiyorum ziraat bankamatik var onda 1 krş bile çekmiyorlar hesapta duruyor hatta ünide aldığım son burstan biraz para kalmış 2-3 yıl geçtikten sonra baktım aynısı gibi duruyordu...
@simavi www.asimavi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İşbankasıda farksız değil 110 TL vardı 30 TL kalmış şimdi gen baksam 0 TL yazıyordur Enparaya başvurdum 1 saat sonra geliyoruz dediler. :)