Tasarımdan işine çok saygı duymak ve pek anlamamakla birlikte:

1. Kategoriler dediğim gibi aynı TeknoBlog şeklinde anasayfada en fazla 4 kategori olacak şekilde alt alta olabilir. Kategori alt şablonu ise aynı anasayfa gibi olup sadece sayfanın ana renkleri kırmızı, yeşil vesaire olarak değiştirilerek bu sefer sadece o kategoriye özgü yazılar manşette gösterilerek ayarlanabilir. Manşetin altında ise anasayfadaki kategoriler yerine normal blog dizilimiyle alt alta konular olur.

2.Fotoğraf ve Video Galerisi ise Sosyal Medya / Oyun /Teknoloji diye devam eden üst çubukta sadece en sondaki İnternet ve Sinema yazan iki kategori yerine o kısmın çubuğuyla birlikte rengi değiştirilerek Video ve Fotoğraf Galerisi sekmesi oluşturulabilir.

3. Sineblog kısmına ise dileyen kullanıcı en önemsediği ya da orada görünmesini istediği kategoriyi tanımlayabilir. Ben olsam o sineblog kısmında videoların ve fotoğrafların dönmesini isterdim ama dediğim gibi tek veya iki kategori onu isteğinize göre şekillendirebilirsiniz.

Evet pek açık bir anlatım olmadı ama benim fikirlerim bunlar. Satılığa falan çıkınca da mutlaka haber verin lütfen. Kolay gelsin. Dilerseniz mesaj falan da atabilirsiniz. Tekrar iyi çalışmalar.

Son Ekleme: Şu kadar yazı şu kadar yorum bulunmaktadır yerine oraya direk video galeri ve fotoğraf sekmesi de koyabilirsiniz.