Şimdi arkadaşlar site oyun satışı üzerine ve henüz 1 aylık, uluslararası olduğu için dil İngilizce (Türkçe seçeneği yakında). Yaptıklarımı listelemek istiyorum:

[*]URL'ler urun-adi-anahtar-kelime.html şeklinde.
    [*]Her ürün için özgün ve kısa title tag.
    [*]Her ürün için özgün Meta açıklaması (Maksimum 155 karakter).
    [*]Her oyunun altında tamamen özgün ortalama 4 paragraf açıklama. (Giriş, hikaye, oynanılabilirlik, özellikler veya aldığı ödüller falan)
    [*]Tüm görseller kanının son damlasına kadar optimize ve yüksek kaliteli. (Ekran görüntüleri 1280x720)
    [*]Her oyun için ikişer tane HD video. (Trailer ve oynanış videosu)
    [*]Rich Snippets kullanıyorum.
    [*]Canonical kullanıyorum. (Duplicate içerik yok)
    [*]Site Avrupa'da 2.5-3, ABD'de 6-6.5 saniyede yükleniyor. PageSpeed puanı 85.
    [*]Google Plus üzerine oynuyorum biraz. Şu an 23 +1 var sayfamda :P

Yapmadıklarım:

[*]Ürünler için etiket kullanmadım, kaç tane ve nasıl kullanacağıma karar veremedim.
    [*]Oyun açıklamalarında anahtar kelimeler yok.
    [*]Backlink almadım.
    [*]Reklam vermedim.
    [*]Forumlarda tanıtmadım.
    [*]Blog'lara yorum atmadım.
    [*]W3 hataları var, kod bilgim olmadığı için düzeltemiyorum haliyle.

Şimdi benim canımı sıkan bir şey var. Bu sitede 1 ay önce 30 ürün varken de ziyaretçi sayısı 30-60 arasıydı, şu an 130 ürün varken de. Ürün arttıkça orjinal içerik de artıyor, aynı zaman da ürün artıyor yani malumunuz. Arama sonuçlarında çıkma ve tıklanma olasılığının artması gerekmiyor mu? Yoksa Google ambargo mu uyguluyor anlamadım gitti. Sanki arama sonuçlarında çıkma ve tıklanma kotam var. Webmaster tools'da Impressions falan da sabit. Tek artan şey Search queries.

Arkadaşlar bu şekilde olunca motivasyon falan kalmıyor. Şu siteye en azından 100-150 hit gelmesi gerekmez mi ki? Önerilerilerinize ihtiyacım var çünkü vergi mükellefiyim, en azından sabit masraflarımı karşılayabilmem lazım.