Telif hakkı sorunu yaratacak hiçbir şey yapılmadıki... Diyorumki size hocam sitede hiçbir film yoktu sadece youtube'da yayınlanan fragmanlar vardı. Haklısınız demem lazımdı ancak zaten 1-2 gün sonra silecektim o film yazılarını sadece denemek için yapmıştım. Tur sitesini film sitesine dönüştüreceğim yoktu yani. Ancak böyle direk **************lıkla suçlamanız kötü olmuş. Ticaret yüzdeme bakın bunca zamana kadar kimseyi mağdur etmedim. Ancak böyle anlamadan dinlemeden insanları direk **************lıkla suçluyorsunuz. Üşenmeyip zahmet edip baksaydınız keşke film mi fragman mı diye...
Hocam ben ticaret adamıyım, risk gördüğüm an müdahale ederim, oturup dur bakayım bu film mi yoksa fragman mı diye bakmam, Başlıkta ne yazıyor ? "Süperman 2013 Türkçe Dublaj izle" , bu ifadeden sonra filmin fragman olup olmadığına bakmam, google da bakmaz hatta artık bir çok danışmanlık firması telif yasaları için filmin kendisinden ziyade fragmanının bile yayınlamasına karşı posterler de dahil.
Uzun sözün kısası, bu hosting ve domain üzerinde öyle denemeleri yapma hakkınız yoktu domain ismime kayıtlıyken yok en azından. **************lık sadece birinin parasını gasp etmek değildir ayrıca. Ben şuna bakarım, maddi bir giderim oldu mu evet, eğer müdahale etmeseydim olabilme ihtimali var mıydı evet, gerisi boş.