blueffect adlı üyeden alıntı

Hocam ben ticaret adamıyım, risk gördüğüm an müdahale ederim, oturup dur bakayım bu film mi yoksa fragman mı diye bakmam, Başlıkta ne yazıyor ? "Süperman 2013 Türkçe Dublaj izle" , bu ifadeden sonra filmin fragman olup olmadığına bakmam, google da bakmaz hatta artık bir çok danışmanlık firması telif yasaları için filmin kendisinden ziyade fragmanının bile yayınlamasına karşı posterler de dahil.

Uzun sözün kısası, bu hosting ve domain üzerinde öyle denemeleri yapma hakkınız yoktu domain ismime kayıtlıyken yok en azından. **************lık sadece birinin parasını gasp etmek değildir ayrıca. Ben şuna bakarım, maddi bir giderim oldu mu evet, eğer müdahale etmeseydim olabilme ihtimali var mıydı evet, gerisi boş.

Tamam haklısınız hocam, sinemalar.com'da yakında kapanıyor. Fragman yayınlamaktan. Yapmayın hocam ben yıllardır bu işi yapıyorum. Fragman bu Youtube'da kendi yayınladıkları fragman. Yapmayın gözünüzü seveyim. Ben sizi mağdur edebilecek hiçbir şey yapmadım. Yasal bir suç değil kesinlikle. Araştırın.
Ancak sizin direk **************lıkla suçlamanız hata. Sizin sitenize emek verildi. Toplamda 8.000 kelime makale yazıldı ki bunun fiyatı zaten 80 liradır.