Criweb adlı üyeden alıntı

menü hoşuma gitti renk seçeneği sunarsanız daha da iyi olur fontlar hiç olmamış teknoblog yazan yerdeki gölge verdiğiniz tasarım bence olmamış üzerinde çalışın başarılar


Onur89TR adlı üyeden alıntı

Ev ikonunun olduğu yere kadar her şey güzel, ondan sonrası çok baştan savma olmuş bence. Özellikle SineBlog ve TeknoBlog kısımlarında verdiğin kalın ve belirgin gölgelendirmeler çağımızın tasarımlarına uymuyor. Benim fikirlerim böyle.


Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi günümüz tasarımlarına uymuyor ama bu tip tasarım arayanlar hala var ve ücretsiz yayınlayacağım için mutlaka birilerinin işine yarayacaktır.

Gölgelendirme kısmını düzenleyeceğim. Daha detaylı bir şekilde önerilerinizi sunarsanız eğer tasarımın gelişmesi konusunda da yardımcı olmuş olursunuz. Yazıda da dediğim gibi tasarımı gelen yorumlara önerilere göre şekillendireceğim. Attığım görsel üzerinden gidelim istedim. Daha açık şekilde söyleyecek olursam boş bir mesaj açıp "hadi bir tasarım yapalım birlikte" diyerek göz önüne konulamayan bir şey olsun istemedim. Göz önündeki bir şey üzerinden düzenleme yapalım istedim. Kısacası, "font olmamış, şu fontu kullanırsan daha iyi olabilir. Teknoblog kısmını daha sade yapabilirsin renkleri kaldırıp iç kısmını tek renk bir şekilde sadece aralarında ufak bir çizgiyle bölerek ayırabilirsin. sineblogu biraz daha alt tarafta kullanabilir ya da yan yana bir kaç tane daha ekleyerek 5 film afişini birden yayınlayabilirsin." gibi öneriler bekliyorum. Üşenmeyip okuduğunuz için teşekkürler.