lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wmaracıda ara com tr nin reklamlarını görünce ilgimi çekti. bir kaç sitede daha rastladım. özellikle wmaraci kullanıyorsa bu firmada iş vardır diyerekten internette son zamanlarda bu firmayla ilgili pek bir şikayet, konu açılmamış o yüzden son durumu nedir, tık başı ücretleri arttımı, ödemeleri düzenli yapıyorlar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ödemeyi henüz denemedim hocam ama tık başı çok iyi veriyorlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tık başına 0,02 lira sabit ödeme yapıyorlarmış diye öğrendim..geri ödemeler nasıl asıl onu öğrenmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ofisim Mevcut , Uydu İşleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben 60 TL zamanında para biriktirmiştim ilk açıldıgı günler. Sonra o paramı reklam vererek harcamıştım. Bende çok merak edıyorum parasını alan varmı aramızda? ama güvenilir bir firma bence. İçerik olarak reklamların oldukca hoş , adult vs göremedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ara.com.tr ben de kullanıcı olarak biraz bakındım. googleda ilk sırada olan siteyi orada ilk iki sayfada göremeyince kapattım direkt.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bununla reklamın ne alakası var hocam her arama motorunun algoritması farklıdır, burda araştırdığımız ödeme yapıp yapmaması, sitelerin yeri değil maalesef.Benim sitemde2. sırada iken 10tl gibi free servisleri benim üstümde gösteriyor ne yazık ki..
Bugun kullanmaya başladım 0,02 sabit dediğiniz gibi panelde hoşuma gitti.Bakalım neler olucak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Ara.com.tr'ye gerekilen özen gösterilmiyor. Aksine türk siteleri (blog,forum vb.) desteklerini tam verse ara.com.tr gelişime açık bir site. Reklam gelirleri hakkında fikrimi sorarsanız. Ben ödeme aldım 100TL ödemeyi günü gününe yapıyorlar. Tıklama başına 0.02 veriyor. Bu aralar birçok webmaster sitesinde google reklamı olduğu halde ara.com.tr reklamı var bunun nedeni doğru mu bilmiyorum ama ara.com.tr anlaşma yapmış tıklama başına google'un 2 katını veriyor. Ama sadece anlaşmalı sitelerde böylemiş doğru mu bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Natura Paintball adlı üyeden alıntı
ara.com.tr güvenilir mi? sorusuna cevabımı "ben de kullanıcı olarak" diye başlayarak bir deneyimimi paylaştım sadece. sizin bu tepkinizin ne alakası var onu anlayamadım?
Tepki göstermedim hocam normal konuştum, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Tık başı 0.02 TL mi veriyor normalde ? Arkadaşlar ben tık başı 25 krş üstü alıyorum. Hayırdır İnşallah