-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Promosyon kodu girdim, başvuru yaptım, onaylandı da ama platin olayı patladı galiba bende, itiraz mı etmeliyim?
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Zor gibi görünüyor ama şansızımı denedik.:)
dokaliko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Çapulcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam mail geldi.Üyelik tipi Altın belirtiyim dedim.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sayın üyemiz,
Tebrikler devletmemuru.org sitesinin referansı ile platin üye oldunuz. İlk katıldığınız teklif ile birlikte
20,00 TL bonus bakiyenize yüklenecektir.
Siz de "İkili Kazanç Sistemi"nden yararlanarak, davet ettiğiniz her arkadaşınız için 20 TL kazanabilirsiniz. Detaylar
Bumerang'ın avantajlarından faydalanmak için sitenize mutlaka bir şablon eklemeniz gerektiğini unutmayınız. Bu işlemi henüz gerçekleştirmediyseniz şablonlar sayfamızdan istediğiniz şablonu seçip sitenize ekleyebilirsiniz.
Bumerangın Platin üyelere sundukları: sitenizin ücretsiz kısa tanıtımları hurriyet.com.tr'deki reklam alanlarında her gün 20,000 kez gösterilecek ve siteniz Hurlist.com'da yerini alacak. Bumerang teklifleri ile sponsor markaların duyuru, tanıtım, haber tarzındaki içeriklerini yayınlayarak siteniz aracılığıyla para kazanabileceksiniz. Ayrıca, link Paylaş bölümünü kullanarak daha fazla gösterim kazanabilirsiniz.
Yazılarınızı yeni kitlelere ulaştırmak için aylık 500 bini aşkın ziyaretçisi olan Yazarkafe.com'a düzenli olarak içerik eklemeyi unutmayın.
Daha fazla bilgi almak için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
İyi günler dileriz,
Bumerang Ekibi
Kod bende çalıştı arkadaşlar teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Verdiğiniz promosyon kodu ile bir site kaydettim ve yeni bir üyelik ile yaptım bunları, ne bir referans görünüyor.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com