Merhaba arkadaşlar,
Size deneyerek bulduğum daha doğrusu şans eseri bulduğum bir yöntemi paylaşmak istiyorum. Film siteleri biliyorsunuz rekabetin en yüksek olduğu sektörlerden bir tanesi. Filmler için bile oldukça fazla çalışma yapılıyor. Ben ise beş kuruş harcamadan bütün filmlerde ilk 3 sayfada yer alabiliyorum. İlk sayfa ilk 5 içerisinde yer aldığımda oldu. Peki nasıl oluyor millet bu kadar film sitelerine emek ve para yatırırken ben hiçbir şey yapmadan ilk 3 sayfa görüyorum.

Neler yapmak lazım?
-İlk olarak film sitesi kurmuyoruz. Evet yanlış görmüyorsunuz film sitesi kurmayacağız. Bunun yerine filmler ile ilgili bir site kuracağız. Bir şey anlamadınız :D Arkadaşlar "Film" eş anlamlı bir kelimedir. Fotoğrafçılıkta kullanılan film ile ilgili bir site kuracağız. Artık Google film sitelerinin hepsine spam gözüyle bakmaya başladı. Biz kurumsal bir site imajı vereceğiz.
-Domainimiz biz.tr olacak bunun nedeni Google'ın gözünde biz=şirket üstüne bir de .tr uzantısı çok büyük avantaj sağlayacak. İçinde film kelimesi geçen bir domain alıyoruz. Onlarca jenerik domain boşta zaten.
-Sitemize 8 adet 1.000'er kelimelik özgün içerik giriyoruz. Fotoğraf filmleri ile ilgili bu içerikler son derece fayda sağlayacak ardından. 3 gün süresince bekliyoruz. Google'ın siteyi değerlendirmesini.
-Ardından bir adsense başvurusu yapacağız %99 kabul görecek. Adsense onayı geldikten sonra malesef reklamları eklemeyeceğiz. Adsense sadece google'ın Adsense onayı avantajından yararlanmak içindi.
-Şimdi filmleri eklemeye başlayabiliriz:)

Bundan sonra daha da yükselebilmek için birkaç tanıtım yazısı almanız yeterli.