aorhan adlı üyeden alıntı

Mert temalar lisanssız değil. Ayrıca şu var bu tema 2010 yılının eylül ayında yayına girmiş bir tema ve bu temanın sahibi bizzat benim. Çünkü kendim yaptım bu temayı. Bazıları yok seohocasi.com teması editi desede, o temadan önce yayınlandı ve hatta kaan gülten (kaan abi) bizzat çok hoşuna gittiğini ilk gün söylemiştir.

Bazıları bu temayı başka temanın editi sanıyor ama gerek css dosyaalrı gerekse psd dosyaları elimdedir. PSD'si coskun deniz'e ait, css dökümü ali oktay'a wpside bana aittir.

Temanın kullanım izni bendedir. Hımm nasıl işlem yapılır onuda soyleyım. Kültür bakanlığından yayın hakkı izni alınır ve gerekli sitelere dava açılır. Dersen bunu yapamazsın filan diye oluyor meraklanma. Onun haricinde ben herkese gerekli uyarıyı en az 5 defa yapmışımdır. Tehdit filan hiç bir zaman iş çözmez. Güzellikle nedeni vs. anlattım ama kalkıp inat edip bana kullanacam diyenede ee o zaman kullan demem. Bu kişileri illa bir gün allah karşıma çıkarıyor. Çünkü ben şuna inanıyorum alın terimle yaptığım temamdan alım terimle para kazanıyorum. Paragöz diyenlerde var, olur ama o kişiler halen ya ailesinden para alıyor ya başka işlerde çalışıp hobi olarak bunları yapıyorlar. Ben şu anda yeni mezun bir makine mühendisiyim ve iş bulana kadar ekmek kapım bu.

Bu kiilere kalkıp web ortamındaki gibi işlemlerdende yapacak cok tanıdıgım var. Diyeceksiniz siteden aldılarsa fialn diye olabilir. Ama sitemden alsın veya almasın kimseye bu temayı ızınsız kullanma hakkı vermez. Bunu yapan bir kişi gelıp bana uyardı ve temayı kullanmayacagını , kodlamasını gorunce zaten bunu kullanmayı haketmedıgını soyleyen cok degerlı kısılerde var.

Bir kere insanın içinde Allah korkusu olsun. Ben 1. kişiyi taa kaç ay önce uyardım. İkinci kişi ise 3 4 gün oldu. Bugün 1. kişiyle yine bir olay olduğundan dolayı bu konuyu açtım. Kendisi dağıttığı için temayı.

Ama başta dediğim gibi emeğimi çiğnetmeyi beklemesin kimse, edilecek tüm kötü şeyleri kendilerinede söylüyorm. Biliyorum günah ama bazen insanın canı o kadar sıkılınca başka yol kalmıyor!

Bilgilendirdiğin için teşekkürler