Merhaba hocalarım;
Dün ve bugün yeni bir temala uğraşıyordum.Tema sonunda bitti.Temanın kemikli alt yapısını oluşturdum.Sonrasında renklendirerek bitirdim.Temada daha çok mavi,gri ve beyaz renklerini kullandım.Temayı html/css dökücek ve wp entegre yapıcak ortaklar arıyorum.Temayı döktükten sonra herkes isterse satar.İsterse kendisi kullanır.Tema için ortaklar bulunursa tema onların istediklerinede açılıcak.Yani renklendirme istenirse onlarda yapılıcak.Bu benim en iyi temalarımdan.O yüzden wp entegre yapılmasını istiyorum.Tema hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.
HTML/CSS bir kişi,wp entegresini bir kişi yapabilir.Böylece 3 ortak oluruz.
Tema Hakkında:
Temanın en üstteki menüsü sabit menü olucak.Tema aşağı indirilsede o üstte kalıcak.En üst menüde hakkımızda olan bölüm mouse ile üstüne gelince oluşucak tasarımıdır.Hemen sağ tarafındaki android haberleride orada üstüne gelince oluşucak tasarımdır.
Yorumlar sonrasında tema renklendirildi.
Gereksiz boşlular giderildi.
Yorumlar dikkate alınara arkaplan değiştirildi.
Magazin temalı bölümün ana resimlerine ve foto/video galerilerin resimlerine çerçeveler eklendi.
Gölgeler silindi.
Bu tasarım için her türlü şeyi yapmaya hazırım.En iyi tasarımlarımdan birisi diyebiliriz.Bu tasarımı tema yapıcak bir kişi yok mu?
TEMANININ RENKSİZ SÜRÜMÜ: http://s1307.hizliresim.com/1c/f/q6xsh.jpg
TEMANIN RENKLİ VE DÜZENLENMİŞ SÜRÜMÜ: