-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisiyar Sever :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Başlıkta belirtiğim konu hk sorunum var.Epey bir araştırma yaptım, lakin sorunu çözebilmiş değilim.Yapmak istediğimi ve çözüm konusunda yaptıklarımı yazıyorum ki çözüme daha kolay ulaşabilelim
sitem.com --> X firmasında
klm.sitem.com --> Y firmasında olacak
şimdi en başta X firmasındaki panelde (cpanel) "Simple DNS Zone Editor-->Add an A Record" kısmından klm.sitem.com adında ve isim kısmına da Y firmasının İP sini girdim
Daha sonra Y firmasındaki panelde (kloxo) sitem.com domain oluşturdum ve sudomain olarakta klm.sitem.com açtım.
Lakin şuan subdomaine ulaşmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor.Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Not: Umarım konu yanlış yerde değildir...
www.fullindir.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam subdomaini başka bir hosttan kullanamazsınız. çünkü subdomainin ns adresleri kullandıınız adresteki ns ler ile aynıdır değiştirilemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam da hocam kullandığın hosting kontrol panelinde buna yetkiniz olmayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ticket atın hangi firma ise en azından yetkiniz olup olmadığını ve ya yanlış bişey yapmadığınızı öğrenirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisiyar Sever :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuya biraz geç yazıyorum, lakin ilerde sıkıntı yaşayanlar için yol gösterici olsun.
yukarıda yaptıklarım hiçbirinde sıkıntı yok, tek sıkıntı daha önceden domain cloudflareye yönlendirme yaptığım için.Yeni subdomain yönlenmiyordu, bende cloudflareye yönlendirmeyi iptal ettim ve subdomaini ekledim.Şu an sıkıntı yok, en sonunda tekrardan siteyi cloudflareye yönlendirdim
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.fullindir.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konu hakkında bilgim yok fakat yapamazsınız diye tahmin ediyorum , çünkü subdomain dediğiniz olay domainde değil hosting de mevcut.