androidsistem adlı üyeden alıntı

Kısacası sayyac.com'a göre yandex bir arama motoru değil hocam. Wmaraci gibi orasını da bir site olarak görüyor ve oradan size bağlantı ile geldiğini düşünüyor. Ki bana göre de Yandex bir arama motoru olamayacak seviyede.


masal001 adlı üyeden alıntı

Dostum evet orada var ama orayı anlayamadım ki ben.. Google dan gelen sayım wm yi çoktan geçti. Orada Wm 4.300 lerde ve 1. sırada.. Google dan gelenler çoktan 12.000 leri geçti.. anlamıyorum ki nasıl liste...


mek444 adlı üyeden alıntı

Web sitelerinin index sayısını hazır araçlar yanlış gösterebilir bu doğal bişey.Ayrıca Yandex'in kullanıcı sayısı Googledan az.Bazı siteler çok hit alabilir ama bu kelime bazlıdır.Örneğin pes 2013 android indir kelimesine birçok ziyaretci gelebilir ancak hayvan videolarına çok az ziyaretci gelebilir.Ayrıca oranlamalara göre 100 kişi gelse çoğu youtube , izlesene gibi bölümlere gireceği için size sadece %1 hatta hiç hit kalmaz.


FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

iyi ki bu değerlendirme size,sayyaca ve bir kaç sisteme kalmamış.


Herkes yandex yavaş indexlenmekten şikayetçi, belki farkında değilsiniz ama sizin seo diyerek yapdığınız çalışmaları google için yapıyorsunuz. Yani bir nevi google optimizasyonu yapıyorsunuz. Yandex ve google algoritması farklıdır. Şu an için yandexi ben bile tam olarak çözemedim ama aramarda birinci sirada sitelerden backlink etkili oluyor sanırım :)