lostyazilim
tr.link

İnci teması ücretsiz

7 Mesajlar 1.447 Okunma
acebozum
tr.link

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
severek ve beğenerek kullandığım Eren keskin yapımı inci temasını sizlere tanıtmak istiyorum. Bizlere böyle bir tema dağıttığı için teşekkürler.

Tema Kurulumu
İndirdiğiniz dosyayı rar’dan çıkartın ve FTP’nizde “wp-content>themes” klasörünün içerisine atıp wp-admin kısmından temayı aktif edin. Şimdi en çok istenilen tema paneli kısmının ayarlanmasına geldi.
Wp-admin‘in sol kısmındaki kategorilerin en altında “İnci Teması” adında bir alan göreceksiniz. Ona tıklayın ve ilk önce “Genel Ayarlar” kısmına tıklayıp, logo, favicon ve twitter kullanıcı adını girin.
Ardından reklam ayarlarını yapın. Reklam ayarlarını yaparken püf nokta eğer “Buraya reklam verin” gibisinden bir resim yayınlamak istiyorsanız bile o resmin adresini, sitenizin linkini oraya girin. Aksi takdirde temanız bozuk görünecektir.
Son olarak temanızda yazı resimleriniz çıkmaz ise tema dizinindeki img klasöründe yer alan cache dosyasının yazma izinlerini 777 olarak değiştirin. Daha aktif ve hızlı tema kullanımı için Timthumb özelliğinden yararlandım.
Sağ tarafta yer alan sosyal medya butonlarını kaldırdım.
Eğer daha düzenlenmesini istediğiniz yerler varsa lütfen belirtin.
Menüleri Görünüm > Menüler kısmından dinamik olarak değiştirebilirsiniz.

İNDİR - DEMO - KAYNAK

wmaraci
webimgo

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Eren Keskin'in emeklerine saygı duymakla birlikte, kodlamasını beğenmeyenlerdenim. Eski tarayıcılarla, özellikle de IE ile çok uyumsuz bir kodlama şekli var. IE için bir satır kod yazmam diyor. Umarım bu inadından vazgeçip bu konuda kendini geliştirir. Saygılar...

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
tasarımda dışarıya çoklink veriyor onu engellemenın yolunu arıyorum yardımcı olabilir misin

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

tasarımda dışarıya çoklink veriyor onu engellemenın yolunu arıyorum yardımcı olabilir misin

http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/linkleri-git-php-seklinde-yapmak-44704.html bu yazı size yardımcı olabilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

İlginiz için teşekkürler. Biraz Yeni olduğum için yeni yeni başldığım için size o linklerin bulunduğu php dosyasını yollasam benim için düzenleyebilir misiniz acaba ?

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Eren Keskin'in emeklerine saygı duymakla birlikte, kodlamasını beğenmeyenlerdenim. Eski tarayıcılarla, özellikle de IE ile çok uyumsuz bir kodlama şekli var. IE için bir satır kod yazmam diyor. Umarım bu inadından vazgeçip bu konuda kendini geliştirir. Saygılar...

Paylaşım için teşekkür ederim öncelikle.

Onur89TR bu kodlamaları daha yeni yeni başlamışken yapmıştım ve ondan o tarz kodlama hataları mevcut ve IE'yi ben kodlamak istemiyorum. Yakın zamanda referanslarımı yenileyeceğim, oradaki kod yapısına ve kodlama şekline bakmanızı tavsiye ederim. Şuan biraz daha profesyonelim bu konuda :)
Onur89TR

kişi bu mesajı beğendi.

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
ERen bey merhaba tema konusunda biraz destek verebilir misiniz?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al