O-Hit | Organik Hit Programı
Merhaba arkadaşlar, yeni projem o-hit ile sizlere web sitelerinizin organik olarak hit kazanmasını sağlıyorsunuz.Programın çalışma mantığını kısaca açıklayayım.
Programa web siteniz ile Kayıt olup giriş yaptıktan sonra tek yapmanız gereken kredi Kazan butonuna tıklamak olucak başka yapacak bir şeyiniz yok.
Program açık kaldığı sürece siz kredi kazanacak,sitelerinize hit kazandıracak ve başkalarının sitelerininde hit kazanmasını sağlayacaksınız.
Program tamamen organik hit sağlayacaktır, hiçbir yan etkisi yoktur.
Programın virüs tarama sonucu aşağıdaki gibidir ancak bazı virüs programları programı açtıktan sonra uyarı verebilir bunun nedeni ise program bu işlemleri yaparken Web browser kullanıyor ve browser ile sitelere bağlanıyor olmasıdır. sisteminize karşı hiçbir zararı yoktur.Programı yeni çıkarttığım için bana biraz destek olmanızı istiyorum programı açık tutarsanız programın gelişmesinede okadar katkıda bulunmuş olacaksınız.program yeni olduğu için şu anki hit sayınız biraz düşük olabilir ancak program kullanıldıkça hitiniz artacaktır...
Hadi bakalım Bismillah diyelim ve başlayalım.
Kampanya: Site görüntüleme sayısı 500 olan üyelerimize bizden 500 Kredi Hediye..
Not: Popup pencere açan ve kullanıcılara eziyet çektiren siteleri dizinden kaldırıyorum haberiniz olsun arkadaslar. program ücretsiz yayın yapıyor ve insanlara yardım amaclı kodlanmıstır işlerimizi zorlastırıp insanlara eziyet etmeyin lütfen!!
+ PROGRAMA ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ +
+ Programı İndirmek için aşağıdaki resime tıklayabilirsiniz
MSINET.ocx hatası alanlar: aşağıdaki dosyayı indirip Windows/system32 dizinine atsınlar program sorunsuz çalışacaktır..
MSINET.OCX İNDİR
+Programın Virüs Taraması:
Tarama Sonuçları için tıklayınız..
+Programdan Görüntüler: