Bu makalemde Webmaster Forumları hakkında görüşlerimi anlatacağım.Şüphesiz her site sahibinin bir şekilde kendini içerisinde bulduğu forumlardır,Webmaster Forumları.Peki bu Webmaster forumları arasında en iyisi kim?
***.Net


***.Net en çok bilinen webmaster forumudur desem kesinlikle yanılmış olmam.Forum köklü bir forum.Ancak yönetim için aynı şeyi söylemek imkansız.Son zamanlarda koyulan reklamlar can sıkmaya başlasada *** yine kaliteli bir forum olma özelliğini koruyor.Ayrıca üyeliklerin ücretli oluşu forumda **************ların sayısını azaltmak için yapılmış yerinde bir çalışma.*** e-ticaretin en çok gerçekleştiği webmaster forumudur diğer forumlara göre burada ticaret çok daha fazla olur.
WebmasterSitesi.Com


Son dönemlerde 12-15 yaş aralığındaki sözde seo uzmanı kişilerin yaptığı dolandırmalar ile kalitesinden epey ödün veren forum. Forumda bulunan sinir bozucu LinkZ reklamlarıda kaliteyi düşüren bir etken. Öte yandan her konunun altında 250 etiket bulunuyor. Kesinlikle eski saygınlığını yitirmiş bir forum,umarım bu duruma bir çözüm bulurlar.
WM Aracı


Diğer Webmaster Forumları'ndan sıyrılan bir forum. Diğer forumların aksine bir çok ek özelliğe sahip WM Aracı gerçekten kaliteli bir forum. Forumun tek eksiği ise ticaretin pek fazla olmayışı.Ancak forumun geneli yardımsever kişliğe sahip. Ayrıca Premium üye olarak forumda ve site araçlarında ayrıcalıklara sahip olabiliyorsunuz. Fiyatlarıda çok uygun ve kesinlikle o miktarı hak ediyor. En bol vakit geçirdiğim ve en çok paylaşımda bulunduğum forumdur. İleride ************** kişilerle forumun kalitesinin düşmemesi için yapılacak olan çalışmalar ile birlikte çok daha başarılı seviyelere gelecektir.
Fuub.Net


Son zamanlarda ilgisiz kaldığından dolayı eski hareketli günlerinden eser olmayan bir Webmaster forumu. Yönetimin bir an önce forumu canlandırmak için harekete geçmesi gerekiyor. Ayrıca Fuub ilk aktif olduğum Webmaster Forumudur. Gerçekten samimi bir ortamı bulunuyor.
Plus OOO


İşte,WM Aracı gibi diğer forumlardan sıyrılıp kalitesini konuşturan bir forum daha. Plus OOO gerek tasarımı,gerek admini ile birlikte çok iyi işler yapacağa benziyor. Forumun tek eksiği sadık üyeler,bunun dışında forum gelecek vaad ediyor. İleride çok daha başarılı bir forum olacağına şüphem yok. Ayrıca forumda moderatörüm. Profilime buradan ulaşabilirsiniz.
Net Mi?


Yeni açılan bir Webmaster Forumu.Kadrosu gerçekten başarılı kişilerden oluşuyor. İleride büyük başarılara imza atacağına dair hiçbir şüphem yok. Forumda aktif olmayı planlıyorum. Kadrosunda takip ettiğim kişilerden Barış Ay bulunuyor.
Oxxi,İyinet,Webmaster.TC gibi forumlar hakkında bilgi sahibi olmadığımdan bir şey yazmadım.

Peki siz hangi Webmaster Forumu'nu kullanıyorsunuz?

Kaynak:Webmaster Forumları Hakkında Görüşlerim