hikomen adlı üyeden alıntı

Hocam benim siteyi kaçırdınız sanırım. Seoyla ilgil neler yapmam gerekli? Birde reklam yerleşimleri konsunda fikriniz öğrenmek isterim.

Tam türkçe dil kullanın. Yayına açık olan kısımlar türkçe dil olsun.

İç linklemelere özen gösterin. Özellikle uzun vadede iç linkler aldığınız zamanlı dış linklerden çok daha fazlasını size verir.

reklamda aynı sayfa üzerinde 4 reklam görülebiliyor yazılarda. Bu en fazla iki olmalı. sitenizi bunun üzerine kurmuş tıklatmaya çalışıyor görünebiliyorsunuz bu şekilde ve google belli bir hitten sonrasını size aktarmıyor. Böyle durumlarda sitenin ziyaretçi sayısı sabitlendiğinde değişikliğe gitmeniz gerekiyor. Örnek vermek gerekirse,

sitenin ziyaretçisi her gün belli sayılarda gidip geliyor ise bunu anlayabiliriz. Çok kollu yayın yapan sitelerdee sabit ziyaretçi olmaz. İstikrarlı olarak her gün aynı kişi aynı şeyi aratıp sizin sitenize girmez. Eğer böyle bir durum varsa düzenlemeler yaparak bunu atlatmanız gerekir. Orta seviye siteler için 100-300 arası kişi oynama oluyorsa kotaya takılıyorsunuzdur.

Bu gün 1000 yarın 550 diğer gün 800 gibi ise sorun içerik sayı ve kalitesindedir.

Ek Olarak:

metin27 adlı üyeden alıntı

Hocam pm attım sitem hakkında görüşünüzü bekliyorum

yanıtlandı