lostyazilim
tr.link

Siteyi satsam mı satmasam mı?

6 Mesajlar 1.162 Okunma
lstbozum
tr.link

ddrx7 ddrx7 Yesilandroid.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)
site adresim ; http://wmblog.org
arkadaşlar şu siteyi napsam ne etsem bilmiyorum,
hiç makale giremiyorum.
hani elimde çürücek, belki iki günde 1 makale bile girseydim çok iyi yerlere gelebilirdi.
ama yaz ayları çalışıyorum otel'de, bi gece vakit buluyorum,
bu zamandada şehrimden uzaktayım arkadaşlarımla skype'denmi konuşşam , şu adsense gelirleri düşmesin diye gelir sağlayan sitelere makalemi girsem.
yorumlarınımı onaylasam, paypal ödemelerini kontrol etsem hepsini zaten yapmam 4 saatimi alıyor, birde bu siteye makale girmek ölüm gibi.
anlayın halimden. sizce ne yapmalıyım sitenin geleceği varmı?
parayada ihtiyacım yok satsam işimede yaramıcak, ama çürümesindende iyidir fakat sattığımda siteyi çok çok üst düzeye getirildiğini görürsemde üzülürüm.
acaba makale yazdırıp satınmı alsam. ne makalesi yazdırıcağımı dahi bilmiyorum.
bi öneri verin bana

Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
wmaraci
reklam

harddepo harddepo İlginizi çeken içerikler Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 350
  • Beğeniler 59 / 71
  • Ticaret 11, (%100)
Wen işi makale satın almayla olmaz eger iki üç kelimeyi yan yana getiripte cümle kuramıyorsan ne yapıcan web siteyi bence grafik,css,php,html5 gibi faktörlerde kendini ıspatla.
not:Okulda hoca kompozisyon ödevi verdiginde ne kadar da zorunuza giderdi.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

www.kirlipanda.com

EresboSS EresboSS WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 18.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 9 / 39
  • Ticaret 6, (%100)

harddepo adlı üyeden alıntı

Wen işi makale satın almayla olmaz eger iki üç kelimeyi yan yana getiripte cümle kuramıyorsan ne yapıcan web siteyi bence grafik,css,php,html5 gibi faktörlerde kendini ıspatla.
not:Okulda hoca kompozisyon ödevi verdiginde ne kadar da zorunuza giderdi.

Hocam arkadaş beceremiyorum yazmayı dememiş ki cümle kuramıyorsan demişsiniz. Vaktim kısıtlı onun için makale satın alayım mı demiş. Konuyu düzgün okumadan yorum yazmışsınız sanırım. Tekrar okuyup arkadaşa yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.

@ddrx7

Hocam bütçen varsa makale yazdırıp bunları zamanlayarak günde 1-2 yazı yayınlatabilirsin. Böylece hem güncel olmuş olur hem de vakitten tasarruf edersin. Konu olarakta teknoloji,android,seo vs. genel olarak hepsinden olabilir. Kolay gelsin..
ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)

EresboSS adlı üyeden alıntı

Hocam arkadaş beceremiyorum yazmayı dememiş ki cümle kuramıyorsan demişsiniz. Vaktim kısıtlı onun için makale satın alayım mı demiş. Konuyu düzgün okumadan yorum yazmışsınız sanırım. Tekrar okuyup arkadaşa yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.

@ddrx7

Hocam bütçen varsa makale yazdırıp bunları zamanlayarak günde 1-2 yazı yayınlatabilirsin. Böylece hem güncel olmuş olur hem de vakitten tasarruf edersin. Konu olarakta teknoloji,android,seo vs. genel olarak hepsinden olabilir. Kolay gelsin..

Teşekkürler, alan adına android'de gidermi sence hiç düşünmemiştim , eğer giderse daha iyi olur hani alan adının amacındanda pek çıkmamak istiyorum biraz

wmaraci
wmaraci

EresboSS EresboSS WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 18.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 9 / 39
  • Ticaret 6, (%100)
hocam artik android her alana girdigi icin asiriya kacmamak sarti ile olabilir. Sana kalmis birazda :) android yerine alternatif istersen grafik,scriptler,programlama dilleri vs. olabilir :)
ddrx7

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)

EresboSS adlı üyeden alıntı

hocam artik android her alana girdigi icin asiriya kacmamak sarti ile olabilir. Sana kalmis birazda :) android yerine alternatif istersen grafik,scriptler,programlama dilleri vs. olabilir :)

Teşekkür ederim :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al