Bir taraftar olarak şahsen benim takımım böyle bir işin içine girseydi ben bu takımın yöneticilerine destek olmak yerine karşısında dururdum.
Bu ülkenin devleti soruşturma açmış tapeler,ses kayıtları,görüntüler hepsi ortada iken mahkeme sonunda mahkeme tüm tutuklulara ceza vermişken,buradan gittik uefa ceza vermişken halen nasıl suçsuz olduğunuzu düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Ortada suç olmasa niye ceza verilsin bu yöneticilere yapmışlar bunu kabullenmek yerine halen biz suçsuz diyorsunuz.
Sizin koyu fenerbahçeli eski federasyon başkanı zamanında aziz yıldırıma puan silelim birde playof çıkartalım sizi kurtalarım dedi uefa ile anlaştı adamlar siz cezayı verin biz karışmayız diye aziz bey çıktı ben 1 puan bile sildirmem dedi bu takımını kurtarmak için yapılan bir şey değil içer de kendini aklatmak için arkasına milyonlarca fenerbahçe taraftarını almak içindi,halen bunun farkında değilsiniz aziz yıldırımın derdi ozaman fenerbahçe olsaydı puanı sildirir bide üstüne sizin için yapılan playof kuralını bile bile kabul ederdi,düşünün adamlar diyorki 10 puan fark atan takımın puanı silinecek yarı yarıya gelecekti fenerbahçede bu kapasite yokmuydu 4.sıraya gelecek puanı silindikten sonra.
Son olarak romanya daki olaylardan sonra adamlar ceza almadı diye bağırıyorlar kendi federasyonaları cezalarını verdikten sonra uefa karışmaz zaten ülkenin iç durumuna Türkiye'de de bunun olması gerekiyordu zamanında yediler Mehmet Ali Aydınları getirdiler tüpcüyü böyle olur işte.
Bunu burada yazmamın sebebi tartışma çıkartmak değildir yada fenerbahçe,beşiktaş karalamakta değil ortada olan gerçekler bunlardır.