JackkerL adlı üyeden alıntı

Özgün domain insanların aklında yer eder,arama motorundan değil direk url kısmına yazarak sitene girerler.İnsanlar siteni arkadaşlarından öğrenir arama motorundan değil.

Proje için reklam bütçesi ve güzel bir projeyse özgün domain alın derim.


A.M.K. gazetesi ile Sabah,akşam,posta ve vatan gazeteleri gibi birşey bu..


Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi özgün bir domain alıp, onu insanlara ulaştırmak bütçe ve gayret isteyen bir iş, öğrenci olmam ve gelirlerimin sınırlı olmasını beni ürküyor açıkçası.

Domain seçiminde demek istediğinizi çok iyi anladım, fizy - *****müzik modeli gibi.

Reklam gibi olmasın ama bundan 8 ay önce oyun sitesi açmayı düşündüğümde aynı çelişkiyi yaşamış ve özgün olmayı seçmiş, www.hololop.com alan adıyla yayına girmiştim. Memnun muyum derseniz açıkçası bilemiyorum, kulağa hoş ama arama motorlarına ters düşüyor.

Teşekkürler...

Ek Olarak:

CesuryureK adlı üyeden alıntı

gen.tr'den çok verim aldım. Aynı mantıkla net ve org domainlere de yüklenmeme rağmen gen.tr kadar verim almadım. Ayrıca adı geçen uzantılara dair sitelerdeki makalelerin hepsini ben yazıp aynı çalışma planı ile hareket etmiştim. Bu yüzden hala gen.tr'den yanayım ve kullanmaktayım.


Ayrıca uzantı ile ilgili bir anket yapılmıştı wmaraci'da bu konuya göz atıp fikir sahibi olabilirsiniz: http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/uzantilardan-hangisi-iyi-ankettir-katilmalisiniz-88536.html


Teşekkür edeim bilgilendirmeniz için ayrıca başarılarınızın devamını dilerim. Söyledikleriniz kulağıma küpe oldu.