-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar adsenseye 1 ay arayla 2. başvurumda reddedildi. sitemde yaklaşık 150 yazı var. bunların hemen hemen hepsi özgün yazılar. 3 gün önce başvurmuştum bu gün mail geldi yetersiz içerikten dolayı red diye. 40-50 içerikli siteler biliyorum adsense yayını yapan. ne yapmalıyım yardım eden lütfen tiksindim iyice şu google dan.
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tıp Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam sitenize kapsamlı bir çalışma yapmak gerek. Ben sitelerime bot kurdum. Bot hergün her siteme 10 konu açıyor. Şu an tıkır tıkır adsense işliyor. Peki nasıl yaptım? İlk başlarda masraftan hiç kaçınmadım. Şimdi yeni iki site daha açtım. Birine ücretsiz bir temayı düzenleyerek ekledim. Diğerine ücretli bir tema satın aldım kurdum. Siteleri açalı iki hafta oldu. Adsense onaylandı. Tıklar güzel. Şu an iki site için de hitlerinin artması için SEO çalışması yapıyorum inşaAllah daha güzel olacak. Ayrıntılı bilgi için PM atıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam 7 günlük sitem için adsense başvurdum. İlk onay 8 saatte falan geldi şimdi kodu ekledim bekliyorum inşallah gelir 2. onayda.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Jengwer kardeş daha gönderdiğin linki yeni farkettim. ilk mesajdda linki görememiştim. Benim sitem 5-6 aylık 150 özgün konu yazdım ve kabul edilmediyse bi 150 daha yazarım. ama şu saatten sonra botla falan uğraşıp sitemin orjinalliğini bozamam. yardımın için teşekkür ediyorum
İmzam Yok.