Modesly adlı üyeden alıntı

müşteri ve iş veren diyelim geçen biriyle anlaştık işte aracı oldu diyelim komisyon verecektim yani aracı olduğu için tasarımı yaptım halletim müşteri birşey demiyor çok güzel olmuş diyo işi getiren adam diyo yok sitenin burası böyle olcak yok şöyle olcak be kardeşim müşteri beğenmiş gitmiş bu dediklerinide müşteriye yazınca kafasını karıştırdı müşterininde neyse müşteriyle anlaştık böyle insanlarda çok yani piyasada işle ilgisi olmadığı halde karışanlar.

onlar yok mu onlar Ahh canımı alan aslında çoğu zaman onlar dediğin gibi müşteri beğenir ve aracı olan kişi begenmez kafasına geçiresim gelir tasarımı

Ek Olarak:

XLifeDesign adlı üyeden alıntı

Tamamen katılıyorum, biraz önce bir müşteri gelip kırmızı zemin üzerine yeşil renk koy dediğinde bu tam yerinde gelmiş oldu sanırım.

Tamamı müşteriden kaynaklı değil aslında yaratıcı olmayan 10 tl ye logo&banner vs. yapan bu gibi insanlar olduğu sürece tasarımcılar(kendine tasarımcı diyenler) çoğalacak ipini koparan tasarım yapacak ki haliyle piyasadaki tasarımcılarda uğraşmayıp standart şeyler yapacak.

Bence böyle yani.

Diyorum ya iki program bilen tasarımcı oluyor 3 tlye çalışmalar yapıyorlar ve onlar sanıyor ki profesyoneller daha çok para alsın ben kendimi geliştirmek amaçlı referans amaçlı yapıyorum diyorlar, eh ulan diyim bari madem referans için yapıyosun neden ücret istiyorsun eee madem ücret istiyorsun adam gibi bir rakam iste ki bunu görenler aaa 10 tl ye logo hadi koşalım demesinler ama bunu anlamıyorlar inşallah tükenir böyle insanlar