Güzel bir domainle ve sunucularla dosya yükleme sitesi kur veya hazırda olanlardan satın al derim.
peki yasal sorunlar cikmazmi cunki biliyosun megauploadin fln basina gelenleri
Ek Olarak:
Benim aklımda bir fikir var. Mynet gibi bir portal açarsınız ama daha kaliteli haber paylaşmanız gerekiyor. Oyun kısmına da farklı oyun şirketleri ile anlaşarak browser tabanlı oyunları getirtirsiniz Türkiye'ye. Ayrıca Teknoloji Haberleri, Gündem Haberleri, Global haberler, Sağlık gibi farklı kategorilerde geniş bir yayın yapa bilirsiniz. Geniş bir kadro geniş bir portal ile iyi bir iş olur gibi geliyor.
Bu fikri sevdim tskkurler :)
Ek Olarak:
App store ve Android İçin çok oyunculu oyun uygulamaları tasarlat ya uygulama içi eşya sat ya da uygulamayı paralı yap :)
Evlendirme sitesi kurup düzgün bir reklamını iyi yap. Kişiler birbirlerine smiley bile göndermek için ücret ödüyor :)
Hosting ya da alan adı şirketi kur. Geliştir sonra kendi serverlarını satın alıp data center da yer kirala.
Çok alternatifin var.
Evlendirme sitesi kurup düzgün bir reklamını iyi yap. Kişiler birbirlerine smiley bile göndermek için ücret ödüyor :)
Hosting ya da alan adı şirketi kur. Geliştir sonra kendi serverlarını satın alıp data center da yer kirala.
Çok alternatifin var.
hosting iyi fikir su an xeon islemcili 2011 model 32ecc ramla 6 kendi serverim var ztn colokasyonda ama hosting linux konusunda bilgili degilim cok iyi bir ekip gerek
Ek Olarak:
Yapacağınız iş nette mi olacak sadece
yok baska bir iste olabilir piyano fln caliyorum mesela muzikle ilgili birseyler olabilir bilemiyorum private sunucu sektoru cok sikti hep legal sorunlar cikiyor
Ek Olarak:
ayda 1 milyar harca 5 sene rahatsın. 5 senede bulursun bişeyler hocam :D
hehe iste budur :D
Ek Olarak:
Lumieldeki Sali burada mı? :) Hoşgeldin öncelikle.
Para ile ne yapabilirim dersen internetten uzak durmanı tavsiye ederim :P
Para ile ne yapabilirim dersen internetten uzak durmanı tavsiye ederim :P
Evet lumieldeki sali burda senin ismin ne ? nerden tanisiyoruz bu nickin birsey animsatmiyor