-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu rakamlar hakkında ne diyorsunuz? Adsense'den yüksek bir gelir beklentisi hatta hiçbir beklentim yok ama her baktığımda gülümsememe sebep oluyor bu tablo.
Sorun reklam yerleşimi falan mı? İmzamdaki site.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dediğim gibi bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede çözemedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onur89TR adlı üyeden alıntı
15805 sayfa gösterimi olacak, 2,46 $ ile yetineceğim. Dostum ben yerinde olsam reklamlarla uğraşmazdım. Bu kadar sayfa gösterimine karşın bu kadar tık ve para yok denecek kadar az.
Adsense'den çok yüksek bir gelir beklemiyordum hiçbir zaman. Ama bu derece komik rakamları göreceğim de aklımın ucundan geçmezdi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
marten adlı üyeden alıntı
sizi burda görmek ne güzel :) sitenizi farkedeli 1 ayı geçmiştir. günlük ziyaret eder yeni konu varmı incelerim. arada reklamlara tıklamayı da ihmal etmem.
şuan gelirleriniz düşük bile diyemiyorum ortada bişey yok, ama ben inanıyorum ki böyle devam ederseniz mutlaka birgün emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Teşekkürler. Sitenin diğer yazarı Egemen (abim) her telefon konuşmamızda sizin dediklerinize benzer şeyler söylüyor. Bir an karşımda Egemen var sandım :)
Daha önce de söylediğim gibi AdSense geliri olur olmaz. Tasarım üzerine karalamak bende gönül işi. İş/güç fırsat verdikçe siteyi ayakta tutmaya devam edeceğiz.
Dipnot : Az önce menüyü değiştirdim. Canım sıkıldıkça biraz daha düzeltiyorum elini yüzünü tasarımın.