-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yeni yeni dizilerde kendini göstermeye başlamış, henüz bir web, facebook veya twitter (resmi yada kişisel) hesabı bulunmayan birini düşünün. Hakkında internette 1-2 fotoğraftan başka bir şey bulunmuyor. Ve sizde bunu fırsata dönüştürmek istiyorsunuz. Bu kişi ilerde bir yerlere gelecek ve emeğinizin karşılığını alacaksınız. Tanışma fırsatı, organizasyonlara ücretsiz katılma gibi. Açacağınız internet sitesinden de gelir sağlayabileceksiniz.
Ancak bu kişiye ulaşmanız mümkün değil. Biyografisini yazmak, fotoğraflarını çekmek, o kişi hakkında hiç bilinmeyen şeyleri kaydedip yayınlamak istiyorsunuz. Hem eğlenceli, hem de iyi bir gelir kaynağı olacak.
Nasıl Beren Saat tofita reklamında oynarken şimdi böylesine ün sahibi olduysa aynı şey burada da geçerli.
Şimdi sizlere sormak istediğim nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Nereden başlamalıyım? Para sorunum yok ve sağlam bir fun sitesi kurmak istiyorum. Ama dediğim gibi bu ünlüye (daha doğrusu ünlü olacak kişiye) ulaşma şansım yok.
Ortada keşfedilmeyi bekleyen yeni birisi var, öyle düşünün. Evet siz bu kişi hakkında her şeyi öğrenmek için ne yaparsınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adina domain al sakla kesin eminsen adsoyad.com tarzı
Facebook/adsoyadfan tarzı bunlar boşsa tabi Youtube Twitter bunlar tabi ismi az bulunan bir kişi ise geçerli
edit: Bunlar aklıma geldi şimdilik.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hali hazırda ünlü birinin fan sitesini kurup sağlam bir SEO çalışmasıyla yükselmek hatta zirveyi hedeflemek varken, henüz ünlü olmamış birinin domainlerini alıp ünlü olmasını beklemek bana biraz saçma ve gereksiz geldi. dediğiniz kişi ünlü olduktan sonra .co domaini bile tutulmayacağının kimse garantisini veremez. aynı şey sosyal medyada da geçerli. eğer sağlam ve ilgilenen bir ekibi olan site çıkarsa her domain ve isimle sizi yine geçecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mesela ekin koç ve demet özdemir :):)
qrphcr
Sms Onayı Gerekli
Kabul Edilmedi
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende aynı durumu model grubu için düşünmüştüm.facebook sayfası falan açtım birkaç ay sonra ilgi olmadığı için sıkılıp bırakmıştım.Bırakmasaydım şimdi facebooktaki yüzbinlik fan sayfalarından birinin sahibiydim.Tabi ben domain işine falan el atmamıştım ama keşke yapsaymışım diyorum şimdi.
Hayallerinizin arkasında durun büyük olasılıkla sonunda mutlu eder sizi maddi yada manevi olarak.
kolay gelsin
dedemir85
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Hocam uğraşma siteyle falan çık karşısına direk söyle :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Henüz çok ünlü değilse bir şekilde ulaşmayı dene. Çalıştığı ajanstan bir şekilde numaralarını al. İyi bir sunumdan sonra kendisinden resim ve öz geçmiş gibi bilgilere ulaşabilirsin.