Merhabalar, hocam ilk mesajım size nasipmiş :) Bence yan menüye günlük şeklinde bir box ekleyerek günlük şeklinde her gün 30-40 kelimelik makalenizi veya güncel bir olay üzerine düşüncenizi yazabilirsiniz ya da bir konuyla ilgili kısa bilgi verebilirsiniz hoş ve özgün olur.
=) Evet, güzel bir fikir olabilir. Kısa kısa, tweet modelinde sözler.
Ek Olarak:
Mehmet,
Bir kaç farklı kategori olayı yapabiliriz. Css nimetlerinden yararlanarak elbette. Sonra bende var bak, her gün ayrı olmak üzere özlü sözler kısmını uyarlayabiliriz istediğin gibi. Ayrıca Okuduğun kitaplardan cümleler ekleyebiliriz görsellerle birlikte :)
Bir kaç farklı kategori olayı yapabiliriz. Css nimetlerinden yararlanarak elbette. Sonra bende var bak, her gün ayrı olmak üzere özlü sözler kısmını uyarlayabiliriz istediğin gibi. Ayrıca Okuduğun kitaplardan cümleler ekleyebiliriz görsellerle birlikte :)
Çağrı,
CSS denen şeyi yavaş yavaş çözme evresindeyim. En azından baka baka, örnek bula bula yapabiliyorum bir bakıma. Okuduğum kitapları, dinlediğim müzikleri, yada güzel birkaç cümleyi aslında eklemek istiyorum fakat bunun en görsel şekilde minimal bir tasarım ile yapmak istiyorum. Büyük boyutlarda olunca yan menü tamamen elverişsiz oluyor. Bir tasarlayayım bakalım