Jengawer adlı üyeden alıntı

Bir programın sorun edeceğini sanmıyorum. Ben iki sene önce eğitim ile ilgili bir site açmıştım. Site sadece 1 yıl yayında kaldı. Ama siteyi baştan aşağı kendim kodladım. Hazır sistem kullanmadım. %100 özgün bir tasarım oldu. Sonra Google'a başvurdum kabul etti. Senin siten de eğitim sitesi. Kabul edilmesi lazım. SEO çalışması yaptır istersen.


wmaracı'nda seo analizim çok iyi çıkıyor aslında. Analiz sonucu %81. ben çok seo filan anlamıyorum. Seo çalışmasının ne olduğunu da işin açıkçası çok iyi bilmiyorum. Ama başta da dediğim gibi niye böyle oldu anlamadım. .com'a geçmeden önce, webmasterlik ile ilgili az çok bilgim ve tecrübem olsun diye tr.gg site (www.islamkusagi.tr.gg) açmıştım ve özgün içerikte barındırmadığım halde adsense almıştım. Sonra banlandım ama almıştım yine de. Şimdi bu siteye niye vermedi çözemedim.

Ek Olarak:

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Kopya içeriğiniz mevcut, adsense için.


Evet her sitede olduğu gibi benim sitemde de kopya içerik var. Eğitim haberlerini elbette kendim yazmıyorum ve kopyalıyorum. Ama tr.gg ile hiç özgün içeriğim olmadan adsense almıştım. Bu çelişkiyi anlamıyorum işte ...