-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
adf.ly ile sitemdeki linkleri kısalttım fakat şimdi eski haline getirmek istiyorum, bunun için bir yöntem biliyormusunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam bunun bir yöntemi yok diye biliyorum bende çok uğraştım bunun için 150 tane link ekle sonra yeniden kaldır çok büyük zahmet ya kolay gelsin sizede inş fazla eklemişsinizdir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
"me" eklemeyi unutmuşum :D
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
onderozkan adlı üyeden alıntı
Hocam bu yöntem yerine eklentiler var url değiştirici diye, yani 2 kutucuk koymuslar şu .... urlyi bu ....url'e yap gibi. ama bu yöntemlerde tek tek linkleri kendinin girmesi gerekiyor. yani eski linki ve yeni linki
Ek Olarak: Peki şöyle bir yol izlesem nasıl olur. Natrodan veritabanı yedeği alsam ve sonrasında adf.ly eklentisi ile bütün dışarı giden linkleri dönüştürsem. sonra 1 hafta öylece bekleyip, neler oluyor nekadar kazandırıyor baksam ve beğenmezsem eğer geri veritabanı yedeğini yüklesem. Eski haline döner sitem öyle değilmi ?
Tabi ki döner ancak o zaman aralığında girilenler, okunma sayıları vs. gibi veritabanına bilgi girişi yapan işlemlerin yaptığı kayıtlar da silinir. Buna dikkat ederseniz, sorunsuz bir şeklide geri dönebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com