furkandemirci adlı üyeden alıntı

Cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz dosyayı indirdim ve klasör şeklinde attım, klasörde şunlar var;
base_facebook.php
facebook.php
fb_ca_chain_bundle.crt

Ben, sizin verdiğiniz kodları aynı klasör içerisine index.php olarak ayarladım ancak sorun aldım. Şöyle yaptım;

require_once("src/facebook.php");//kütüphane içerisindeki facebook.php sayfamıza çağırıyoruz
$facebook = new Facebook(array(
'appId' => '304838726319235',
'secret' => 'GÜVENLİKŞİFREM',
));//facebook sınıfını tanımlıyoruz

$fbkimlik=$facebook->getUser();//kullanıcı izin vermiş mi vermemiş mi kontrol için sınıfı çağırıyoruz

if($fbkimlik){//kullanıcı uygulamamıza izin vermiş mi vermemiş mi kontrol ediyoruz
$bilgiler=$facebook->api('/me','GET');//kullanıcı izin vermişse bilgilerini alıyoruz

echo '
';

print_r($bilgiler);//kullanıcı bilgileri bize dizi olarak geliyor onların içerisinden istediğini alabilirsin dizilerin işlevini biraz biliyorsan buınların ne olduğunu ekrana yazdırıyoruz
echo '
';
}else{
$izinlink=$facebook->getLoginUrl();//izin vermeyen kullanıcıdan izin almak için izin url 'sini alıyoruz
echo '<script>top.location.href="'.$izinlink.'"</script>';//kullanıcı izin vermemişse izin almak için gerekli sayfaya yönlendiriyoruz
}

?>

Deneme olarak, http://yenikampanyavar.tk/

hocam aynı dizine atmışsanız çağırıkende ona göre çağırmanız gerekli

require_once("src/facebook.php");

bunu

require_once("facebook.php");

şeklinde değiştirmen gerekli src klasorunde bir üste bir src klasorü daha gitmek istiyor olmadı için hata veriyor