-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
düne kadar sorunsuz para ekleyip çekiyordum ama bugün param geri geldi ve sorunmu var diye sorduğumdada hesaptaki paranın %10 ile kupon yapmanız gerekyor yoksa işlem yapamazsınız dediler.
yeni bir kural mı bu? diğer şans oyunlarında damı böyle birşey çıktı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
herox
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tutturda böyle zaten. Diğer yerlerde de 2 güne geliyor sürekli para çek yapıldığı zaman...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam en mantıklısı misli 15 dakikada çekebiliyorsunuz parayı. Hemde komisyon oranı 0
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam hiç kupon yapmıyorsanız hesabı sadece para transferleri için kullanıyorsanız bu şekilde müdahale edebiliyorlar. Sonuçta bu sitelerin kullanım amacı bu değil. :)
www.hubeybi.com
muller
Serbest meslek
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
96, (%100)
Aynı sorunu mislide yaşıyorum şu an 10 gündür param içerde. Aradım neden yatırmıyorsunuz diye "hesabınızı eft merkezi gibi kullandığınız tespit edildi, öncelikle oyun oynayanların paralarını gönderiyoruz dediler." Şu ana kadar hiç iddia oynamadım misli üzerinden. Adamlar da bir taraftan haklılar biz bir ödeme aracı olarak şans oyunları hesabını kullanıyoruz bu yanlış. İster nesine, ister misli, ister birebin ister bir başkası aynı sorunu bir gün yaşayabilirsin. Çünkü bu sitelerin kuruluş amacı belli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben oley kullanıyorum. Hesabımda da garanti de olduğundan saniyede geçiyor. Düzenli oynadığımdan sanırım, bir engel çıkmadı hiç. Nesine de hesabım var ama sırf para çekmek için kullanıyordum. En son geçen de 2 gün bulur dediler eft kullanılmasını engellemek için mail attım yarım saat sonra yatırdılar.
muller
Serbest meslek
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
96, (%100)
Arkadaşlar hemen hemen hepsi zaten ya 1 sn ya da en fazla 15 dakikada hesabınza normal şartlarda geçiyor. Ama sürekli o platformları para transfer merkezi gibi kullanmanız sonucunda illaki bir gün gecikme ya da bloke yaşayacaksınız.