Kodu aşağıdaki gibi kullanın.

function inddir_basligi_etiketlere_donustur($post_id, $post) {
$baslik = preg_replace("([^A-Za-z0-9üğıişçöÜĞİŞÇÖ]+)", " ", $post->post_title);
$etiket_kelimeleri = explode(" ", $baslik);
$etiketler = array();
$etiketler[] = $baslik. " indir";
$etiketler[] = $baslik. " download";
foreach ($etiket_kelimeleri as $etiket) {
if (strlen($etiket)> 4) $etiketler[] = $etiket . ' indir';
}
if ($etiketler) wp_set_post_tags($post_id, $etiketler, true);
}
add_action('publish_post', 'inddir_basligi_etiketlere_donustur', 10, 2);

Başlığı etiket olarak eklemeye gerek yok. Sonuna türkçe yazdırmak sakıncalı, tüm programlar türkçe olmayabilir. download ifadesini de eklerseniz, indir ve download şeklindeki etiketler aynı yazıları gösterecektir. Gerçi fazla da zararı olmayacaktır.
Yukarıdaki şekilde başlığın her bir kelimesinden sonra (4 harften uzun olan) indir kelimesi eklenecek. Diyelim ki Microsoft Office 2013 Programı şeklinde bir başlığınız varsa kod
Microsoft Office 2013 indir
microsoft indir
office indir
programı indir
şeklinde etiketler üretecektir. Yarın bir gün de Microsoft Windows 8 işletim sistemi şeklinde bir başlık eklediğinizde
diğeriyle alakalı olarak microsoft indir etiketi ortak olmuş olacak. windows'un başka bir versiyonunu eklediğinizde de windows indir etiketi o iki başlığı ilişkili hale getirecek. Aynı şekilde bilmemne programı başlığını attığınızda da programı indir etiketi onları bağlayacaktır.
Başlıklarınızı yazarken örneğin winrar programı şeklinde değil de winrar dosya sıkıştırma programı şeklinde işlevini de yazarsanız sizin için daha iyi olur. Böylece sıkıştırma programlarını ortak şekilde etiketlemiş olursunuz.
Ben bir programı ararken programın adını ya da adının bir kısmını ya da işlevini yazıp, indir kelimesini eklerim ki genelde de insanların böyle yaptığını düşünüyorum. Bu şekilde bence daha mantıklı.
Haksız mıyım?