-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkezin dillerine pelesenk olmuş bir soru ama ben yine sormak istiyorum adsense gelirleri neden azaldı? Acaba sadece bende mi? Yoksa aynı durum sizdedemi var? Bir arkadaş eskiden 100tık'a 20$ aldığını söyledi. Ama artık o kadar kazanamıyormuş bırakın 20$, 5$ kazanınca mutlu oluyormuş... Bir bilginiz varsa bizimle paylaşırmısınız..? Şimdiden Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arz talep meselesi galiba. Çok fazla abartıldı google çok fazla da talep olunca fiyatları düşürdüler. istersen siteden adsense reklamlarını kaldır benim gibi hala google bişey zannedip kabul edilmeyi bekleyen milyonlarca insan var. Böyle olunca da google fiyatlarını düşürüyor tabi. Ben 3. başvurumda da red aldım. Bir daha da başvurmayı düşünmüyorum. Google sitemi beğendirmekle uğraşacağıma hiti artırmakla uğraşırım. google kabul edileceğim diye günde en az 200 hit getiren bir sürü yazımı sildim sırf kopya içerik diye. Bir daha google a itibar etmem. varsın adsense vermesin hitimi artırır link satışından daha fazla kazanırım. diye düşünüyorum bilmem yanlışmıyım
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam kısaca özetliyeyim sana şu piyasada en sorunsuz ve en iyi aldığın reklam firması adsense bunu kabullenelim önce. 24 tıkada 6,83 $ gibi bir para 2-3 gün sonrada 28 tıka 5,43 $ gibi bir para almışım bence gayet iyi veriyor.
conrad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-