Benim sitemden reklam veriyim olayı nedir anlayamadım bu kadar menfaatçi olmayın kendi sitenize güveniyorsanız açarsınız konuyu isteyenler alır zaten burda arkadaş öneriler istemiş pazarlama değil her neyse , öncelikle internet sitenizin oyunla alakalı olduğunu anladım ve sizin reklamınızın bi film sitesi blog sitesi tarzı değilde oyun ile alakalı sitelerde(oyun blogları olabilir) bu tür yerlerde reklamınızı yaparsanız eğer daha verimli olur ve kalıcı ziyaretçiye sahip olursunuz.bu x2 demek bunu unutmayın.

Adwords kullanmadım ama kullanan arkadaşlar faydasını görmüşse eğer kullanın derim 50 lirasını adwordsden kupon alarak başlayıp diğer 50sinide oyun ile alakalı sitelerde tanıtım yazısı yayınlattırabilirsiniz.Facebook ve twitter'danda oyun ile alakalı sayfalara mesaj atıp sitenizin belli bir ücret karşılığında reklamını yaptırabilirsiniz.Sitenizi inceledim ancak eğitim dünyası diye bir şey gördüm eğer forum oyunla alakalı ise bence oyun üzerine yoğunlaşın başka bir kategori vs olmasın :) iyi günler