-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Sosyal medyalardan genellikle günlük 1.000 ziyaretçi çekiyorum eğer sosyal medyalarda sayfalarınız var ise bu sizin 1 adım daha önde oldugunuzu gösterir kesinlikle herkeze tavsiye ediyorum ..
http://www.trendkadinim.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
grafiker tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sosyal medyayı aktif kullanıyorum yaptığım tasarımları paylaşıyorum ve geri dönüşleri güzel oluyor
Dijital ürün satış eğitimleri >>www.shopier.com/beislo
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Sosyal medyayı her anlamda kullanmaya özen gösteriyorum facebook,twitter,google,instagram,youtube,hepsini kullanıyorum sitelere katkısı çok yüksek hepsinin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal medyayı aktif kullandığını ve sosyal medyadan faydalandığını söyleyen arkadaşlar biraz tüyo verseler hiç fena olmaz :) ya iyi yazıyorsunuz yada kötü. Biraz açın yaptıklarınızı.
webintr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
sosyal medya gerçekten yararlı ben bir ara haber sitesinde kullanmıstım çok mükemmel derecede faydasını gördüm hakkını yememek lazım sırf 3k adam facebook twitter üzerinden geliyordu sadece birkaç paylasım ile
Ek Olarak: unutulmasın ki haber365 bir ara facebook sayfasıydı şimdi çok değerli bir site
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Fazlasıyl aktif kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster - seo danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kişisel olarak sitelere yaptığım standart seo çalışmamdan söz etmek istiyorum ( ama birazcık :) )
Sosyal medyayı aktif olarak kullanmadım hiç. Sadece olması gerektiği kadar kullandım. Mesela x firmasının sitesine ait youtube, facebook, twit.... vb gibi artık kendini kanıtlamış kaliteli ne kadar, profil oluşturup x firması hakkında kısa bir tanıtım yapılabilecek ortak kullanım alanlı site varsa, firmanın ve firmaya ait olan websitesinin tanıtımı (seo kurallarına uygun bir şekilde) yapar siteyle entegre eder bırakırım. sonrasında o sitelerle ilgili bir güncelleme çalışması yapmam. Sadece oluşturduğum profil sayflarının beğenileri,google+1 gibi statistiklerini ilegal yollardan arttırırım. Bu çalışma firmaya o site üzerinden güven verir. Sonraki aşama google-yandex-bing-alexa rehber maps siteharitası ekleme, dizine gönderme tanımlama doğrulama gibi standart işlemler yaparım. Youtube videolarını upload ederken dikkat ettiğim konular vardır. Mesela, hangi videonun üzerine hangi konu üzerinde reklam yazısı yazılması gerekirse onu yazarım. Viral ziyaretçileri 1 hafta gönderiririm site üzerine ama doğru kelimelerle. 2 hafta sürmez ilk sıraya çıkıp alt linkleri alması için.
Sonrası site içerisindeki seo tanımlamalarına bakar zaten.
Kolay gelsin benden (bukadar :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal medya olmazsa olmaz benim için, neredeyse yaptığım tüm web sitelerinin Feedburner'ı bununla etkileşimli twitter hesabı, facebook sayfası mevcuttur, vede friendfeed.
Sosyal medyanın etkin katkı sağlayabilmesi için sosyal medyalarda ki kitlelerinde etkin olması lazım, açtım hiç sosyal etkileşimli arkadaşlarım yok, eeee o zaman siteye geri dönüşte yok kusura bakmayın.
Nasrettin hocanın dediği gibi Pazarayı yani emeği vereceksin Düdüğü yani ziyaretçileri çalacaksın.
:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Her daim kullanıyorum. SMO ve SEO birleşimleri uygulayarak kendi oluşturduğum yöntemlerle sitem Google'da üst sıralara çıkana kadar ziyaretçi sıkıntısı çekmiyorum :) Google'ın sosyal medyayı öne çıkaran güncellemesi esnasında trafiğim bayağı yükselmişti ve hala ekmeğini yiyorum.