Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Sosyal medya yemeğin sunuş şeklidir. Hazırlanan ürünü insanlara sunup geri bildirimin en hızlı alınabileceği bir iletişim modelidir. Hal hatır sorup vakit geçirilebileceği gibi e-kahvehane kültürünü de oluşturup insanları 7/24 bilgisayara bağımlı yapan, ciddi bir bağımlılık sebebidir. Haklı söylemlerle insanları bir araya toplayıp, yanlışların üzerine gitmek adına ses oluşturabilmek adına bedava ve etkili bir yöntemdir.
Sivil muhabirlik ve mini blog alanlarıdır aynı zamanda. Bir şeyi kendi gözünüzle olağan objektifliğiyle yayınlama ve söyleme hakkınız da vardır. Sizi izlemek isteyenlere, beğenen kişilere özgürce hitap edebilirsiniz. Aynı şekilde bilgi kirliliğinin de önüne geçilmesi için zorlukları bulunan bir alandır. Bu tür alanlar seçici olmayı gerektirir. İnsanın kendi iradesi sınırında olanı tüketmesi ve doğruyu / yanlışı ciddi şekilde ayırt ederek vakit geçirmesi gereken mecralardır. Kendi gazete köşelerinizdir, takipçileriniz sizin bakış açınıza yol verebilecekse değmeyin keyfinize. :)
Kısacası sosyal medya candır can. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
malesef kullanamıyorum kimse tınlamıyoki paylaştıklarmı bende sadece programlama var okadar, sosyal medyada aktif olamadım hiçbirzaman :)
Yazılımcı Aklı
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sosyal medyanın seo açısından sitelerimize inanılmaz katkısını sürekli izledik. Bundan dolayı facebook,twitter, linkedin ve pinteresti aktif olarak kullanıyoruz.
Birçok sosyal medya üye ve beğeni arttırma siteleri bulunmakta. Benim burada yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem, sitenizdeki bir konuyu hesabınızda paylaştıktan sonra bahsettiğim tarzdaki sitelere üye veya beğeni değilde, konu paylaşım modunu kullanarak çalışmalarıdır. Bu sayede 50 kişi sizin konunuzu paylaşır ise buda paylaşım yapan 50 kişinin binlerce arkadaşlarına gidecektir. Bu sayede zincir büyüyecek ve kısa sürede etkiyi hissedeceksiniz. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
BT Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende 1,5 aydır ilgilenmeye başladığım bir sitem için Facebook Sayfa Çalışması yapıyorum. Siteme gelen hitlerin %20 si Facebook'tan geliyor. Sosyal Medya kesinlikle etkin kullanılmalı.
Benim ayrıca merak ettiğim bir konu var. Peki biz Sosyal Medyayı doğru kullanıyor muyuz? Tavsiyeleriniz neler? Yani bir yol haritası var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
bilgisayar teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
artık sosyal ağları herkes kullanıyor, rekabeti yüksek anahtar kelimelerde çok daha fazlasını yapmanız gerekiyor
blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şahsen kullanmıyorum zira olayın tam tersi şekilde geliştiğini düşünmekteyim...Şöyle ki .. bir siteniz olur ve belirli bir hit alırsınız işte bu vakitte sosyal medya ile kordineli olarak sitenizi kullanırsınız..
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bende kullanıyorum sık sık bağlantı paylaşmamak önemli.
www.aleminsitesi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medyayı iyi kullanırsanız her zaman yararınıza olacaktır..