-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar merhaba.
Bu sene KTÜ Bilg. Müh. kazandım ve yurtları araştırdım. Belki bilirsiniz, Doğu karadeniz yurdu çok güzel bir yurt. Bende bu yurdu baz alarak başvurdum ancak bu yurdu sadece kızlara tayin edileceği bilgiler açıklanmaya başladı. Erkekleri eski binalara gönderileceği söylenmesi beni sinir etti. Resmen pozitif ayrımcılık var.
Bu konuda yardım edecek, bize destek sağlayacak arkadaşlar var mı ?
" @GSB_SuatKilic #doğukaradenizyurduayrılmasın " Kişisel olarak TT yapmak isterseniz şunu paylaşırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bu tür şeyler için fazla abartılı düşünmeye gerek yok. Bir yıl sonra gülüp geçeceğin şeye bu kadar takılma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sana tecrübelerimden bahsedeyim. Gerçi yurtta kalmadım kalmam ama kyk olsun özel olsun yurtta kalan arkadaşlarım orayı sadece yatmak için kullanıyor =) Bina size bir şey vermez yani. Ortam olmadıktan sonra bina eyfel olsa ne... Eğer ev hayatıyla başa çıkabileceğini düşünüyorsan kesinlikle eve çık derim. Çoğu kişi ilk sene çıkma der ama ben ilk senemden beri evdeyim ve huzurluyum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam trabzonda arkadaşlarım çok ev düşünüyordum. Evin masrafı en aşağı 1 kişi için( yemek felan dahil ) 350-400 gibi birşey. Ama bu yurt 160 lira. Ne demek istediğimi inş anlatabilmişimdir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Biliyorum tabii ki aradaki farkı. Yurt hayatı da kolay sayılmaz titiz bir insansanız. Neyse hayırlısı olsun, dilediğiniz oluş inşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kesinlikle ne özel ne kyk yurt önermem. İmkanınız varsa eve çıkın. Mükemmel denebilecek yurtlarda kaldım inanın ama evin yerini asla tutmadı.
bu arada kızlara güzel yurt erkeklere eski yurt olayını desteklemek mümkün değil. Eski yurt yenilenmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kpss Mağduru
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam arkadaşın dediği için içine dışına o kadar bak genelde yurtlar yatmak için kullanılıyor bende öyle kullandım 4 sene yurtta kaldım arkadaşlarını iyi seçersen iyi olursa iyi anlaşırsın ama içinden 1 tanesi bile kötü olsa o oda çekilmez olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
@simavi www.asimavi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ne yazık ki halen bu tarz ayrıcalıklar birçok yerde devam etmektedir :(....
Sivas KYK yurtlarında da yeni yapılan koca 3-4 blok tamamen kızlara sunuldu düşünebiliyor musunuz eski binalar komple erkeklere yeniler tamamen kızlara. Eski binalarda orta halli olsa neyse ne; yıkılacaklar yakında :D..
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/