lostyazilim

Film sitesi açmak başa bela aldırır mı ?

16 Mesajlar 5.562 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Vjolenza Vjolenza Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

csnv5353 adlı üyeden alıntı

başka sitelerden alman telıf hakkını üstünden atmaya yetmez 5 aylık fılm sıtem var birçok fılmımı telıf hakkı gerekçesiyle kaldırdım.3 gün içinde kaldırmassan zaten adam mahkemeye verıyor o zaman başın belaya girer.Sıkıntılı işler bazen tanımadıım numara benı arayınca bı telaşa kapılıyorum inanın :D

:D Bilirim o hisleri hocam gerçekten buna benzer bir iş yapmıştım ama film konusunda düşünüyorum açmayı ama birde kazancınızı nasıl sağlıyorsunuz site üzerinden ve yarıca skype felan varsa verebilir misiniz özelden 1-2 şey sorabilirim

wmaraci
reklam

csnv5353 csnv5353 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 47 / 99
  • Ticaret 37, (%86)
tabıkı hocam konuşalım özelden yazıyorum :D

Mehmet Tahta Mehmet Tahta Human Geek Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Data Scientist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Evet telif hakları konusunda kesinlikle sorun yaşarsınız. Kesinlikle bu işe girmeyin. Para kazandırmaz.

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Evet telif hakları konusunda kesinlikle sorun yaşarsınız. Kesinlikle bu işe girmeyin. Para kazandırmaz.

Hocam telif başvurusu geldiğinde 3 gün içinde kaldırırsanız bir problem olmayacağını savunuyor herkes ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

wmaraci
wmaraci

Mehmet Tahta Mehmet Tahta Human Geek Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Data Scientist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

Vjolenza adlı üyeden alıntı

Hocam telif başvurusu geldiğinde 3 gün içinde kaldırırsanız bir problem olmayacağını savunuyor herkes ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Yaşın daha 17. Başını belaya sokmak istemiyorsan bu tür işlere bulaşma. 3 gün içerisinde kaldırma konusu her zaman için geçerli olmayabilir, bazı şirketler konuyu direkt olarak yargıya taşıyabilir. Film, dizi vb. konularla uğraşmak bir iki kişilik bir iş değil, mevzu sadece vk'ya bir kere upload yapmakla da bitmiyor. Barındırıcı şirketin videoları sürekli kaldırdığını da göz önünde bulundurun. Bu uploadları yapmak için sunucu almanız gerektiğini de tabii... Vesaire vesaire, yapılacak iş değil.
Vjolenza YenerK

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı

Yaşın daha 17. Başını belaya sokmak istemiyorsan bu tür işlere bulaşma. 3 gün içerisinde kaldırma konusu her zaman için geçerli olmayabilir, bazı şirketler konuyu direkt olarak yargıya taşıyabilir. Film, dizi vb. konularla uğraşmak bir iki kişilik bir iş değil, mevzu sadece vk'ya bir kere upload yapmakla da bitmiyor. Barındırıcı şirketin videoları sürekli kaldırdığını da göz önünde bulundurun. Bu uploadları yapmak için sunucu almanız gerektiğini de tabii... Vesaire vesaire, yapılacak iş değil.

Kafamdaki bütün işaretleri sildiniz teşekkür ediyorum ve böyle bir site açma fikrinden kesinlikle vazgeçtim sağolun.

wmaraci
Konuyu toplam 10 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 10 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al