lostyazilim
tr.link

"Kan benim , damar benim" videosunun gerçekleri...

7 Mesajlar 1.442 Okunma
acebozum
tr.link

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
1 ay kadar önce meşhur olan , kan vermek istemediği için küfürlerle kendini savunan küçük kardeşimizin videosunu herkes hatırlar. Yüz binlerce kişinin paylaştığı , daha fazlasının da izleyip izleyip güldüğü videoya bende çok güldüm. Ama şimdi öğrendiklerimden sonra gerçekten kendimden utandım ve ne kadar bencil olduğumuzu anladım.

Bu küçük kardeşimiz videodan sonra röportaj vermiş. Ailesiyle birlikte video hakkında konuşmuşlar. Öğrendiklerim beni çok üzdü. Yani konuşulanlar ve o küçücük çocuğun video hakkındaki söyledikleri beni gerçekten üzdü. Asıl üzen nokta ise küçük kardeşimizin hasta oluşu. Doğduğundan beri hasta olan ; kilo , sinir problemi ve ayrıca kafasında bulunan bir kist olmasından dolayı yıllardır tedavi görüyormuş. Bunlarda yetmiyormuş gibi epilepsi hastalığı da varmış.

O videonun çekildiği gün de hastaneye kilo sorunundan dolayı kan vermeye gitmişler. Epilepsi hastalığından dolayı ve kafasında oluşan kistten dolayı kendini ara ara kaybediyormuş “Mehmet”. İğne korkusununda olması bu kendini kaybetme olayını tetiklemiş ve sonucunda o videodaki hareketler ortaya çıkmış.

Muhabirin şöhret konusundaki sorusuna verdiği “Herkes benimle dalga geçiyor” cevabı bizim bencilliğimizi ortaya koyuyor. Daha önce de “Oğlum bak git” isimli videodan ötürü -suçlu da olsa- bir çöp görevlisi işinden olmuştu. Ya da sürgün edilmişti detayları hatırlamıyorum. Bu hal can sıkıcı olmaya başladı. 3-5 dakika güleceğiz diye insanların hayatını mahvetmeye hakkımız yok diye düşünüyorum.

hopdi

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
hayatları mahvetmeye gerek yok diyorsunda bu videoyu çeken aileden biri değil mi zaten?

• Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

depresan adlı üyeden alıntı

hayatları mahvetmeye gerek yok diyorsunda bu videoyu çeken aileden biri değil mi zaten?

Bu konu hakkında bilgim yok. Ailesine bir bakın ordan biri gibi mi duruyor? Ailesi olsa bile hadi diyelim ailesinden biri olsun sonuçlarının bu olmasını ister miydi? Neden bu kadar katısınız ki...

selamim selamim http://mehmetcabar.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisliği
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 104 / 60
  • Ticaret 32, (%100)
Olaya çok yanlış yerden bakıyorsun. Biz bu videoya güldüğümüz zaman, bu hastalıklara sahip olduğunu bilmiyorduk. Ancak öğrendikten sonra şifa dilemekten başka çare yok.

Eğer birileri onun durumunu bilip onun yanında ona gülerse, o işte zayıflıktır. Hayatta yaşanılan bazı olaylar, hayatın geri kalanı ile hiç alakası olmayabilir. Bu videoyu da sadece yaşamdan 1 dakikalık bir durum gibi düşün. Bizim bilmediğimiz. İnternette birçok gülünç video var ve eminim izleyip gülmüşsündür. Peki onlardan biri ya kişinin hastalığı yüzünden öyleyse, aynı "Mehmet" gibi?
Dedim ya, olaya yanlış yerden yaklaşmışsın. Niyetin güzel ama yanlış sanki.

Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
wmaraci
wmaraci

Ottoo Ottoo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Editörlük
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam yani sanıyorumki videoyu çeken ailesi degil. Fakat ailesi neden orda yok ? Okadar hastalıgı olan birçocugu öyle sokaga salıyorlar.

Hani kusura bakmayında hastanedeki adamlarad 24 saate kadar çalışabiliyor. Onlara böyle küfür etmenin kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

Tamamen ailenin ilgisizligi. Eger bakamıyorsan 2. çocugu niye yapıyorsun.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

ferhatkorkut ferhatkorkut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 35 / 55
  • Ticaret 2, (%100)
Açıkcası bu konuyu reklam amaçlı açtıgını düşünüyorum , kusura bakma .

• Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

selamim adlı üyeden alıntı

Olaya çok yanlış yerden bakıyorsun. Biz bu videoya güldüğümüz zaman, bu hastalıklara sahip olduğunu bilmiyorduk. Ancak öğrendikten sonra şifa dilemekten başka çare yok.

Eğer birileri onun durumunu bilip onun yanında ona gülerse, o işte zayıflıktır. Hayatta yaşanılan bazı olaylar, hayatın geri kalanı ile hiç alakası olmayabilir. Bu videoyu da sadece yaşamdan 1 dakikalık bir durum gibi düşün. Bizim bilmediğimiz. İnternette birçok gülünç video var ve eminim izleyip gülmüşsündür. Peki onlardan biri ya kişinin hastalığı yüzünden öyleyse, aynı "Mehmet" gibi?
Dedim ya, olaya yanlış yerden yaklaşmışsın. Niyetin güzel ama yanlış sanki.

Haklısınız bende zaten ilk izlediğimde güldüğümü konuya yazdım. Ama öğrendiklerimden sonra gerçekten üzüldüm ve bencillik yaptığımızı düşündüm. Benim sitemim bunaydı.

Ottoo adlı üyeden alıntı

Hocam yani sanıyorumki videoyu çeken ailesi degil. Fakat ailesi neden orda yok ? Okadar hastalıgı olan birçocugu öyle sokaga salıyorlar.

Hani kusura bakmayında hastanedeki adamlarad 24 saate kadar çalışabiliyor. Onlara böyle küfür etmenin kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

Tamamen ailenin ilgisizligi. Eger bakamıyorsan 2. çocugu niye yapıyorsun.

Ailesi orda olmalı yani açıkçası videoyu o kadar detaylı izlemedim. Ama röportaj videosunda annesi kan vermek için gitmiştik diyor. Yani gitmişlerdir çocuğu bırakacak halleri yok. Ayrıca evet yani kimse öyle küfürleri yemek zorunda değil. Ama izlediğimizde de gülmüştük. Asıl konu bunlar da değil aslında dostum asıl konu çocuğun şu anki durumu. Videodan sonra canının sıkıldığı çok belli. Benim üzülme sebebimde bu.

Desarj adlı üyeden alıntı

Açıkcası bu konuyu reklam amaçlı açtıgını düşünüyorum , kusura bakma .

Ben konuyu çocuğun hastalık durumundan haberdar etmek için ve yaşadığım suçluluğu anlatmak için yazdım. Hem reklam bile olsa bu sizi hiç ilgilendirmez. Sonuçta reklam konuları yasak değil. Art niyetsiz düşünmeye davet ediyorum sizi. Amacımı yukarıda açık açık yazdım.

Ek Olarak: Kaynak linkini de kaldırdım. Umarım şimdi içiniz rahat eder ;)
Dreamcool

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al