-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
film sitemde google video sitemap eklentisini kullanıyorum birçok sitede eklenti gayet güzel çalışıyor ama benim sitede bomboş bir sayfa çıkıyor ne yapmak gerekiyor özel bir ayarı varmıdır yardımcı olabilicek arkadaşlar yazarsa sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Frolic Wordpress Oyun Teması Yayında!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
dönüş yapılmıştır özel mesaj bakınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi eklentiyi kullanıyorsun ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Videoları özel alan kullanarak sitenizde gösteriyorsanız, eklentinin göstermemesi normal. Eklentilerin çoğu yazı içerisindeki kodları tarayarak videoları tespit ederler. Kullandığınız eklentinin linkini ve videoları nasıl sitenizde gösterdiğinizi yazarsanız, yardımcı olabiliriz.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yakuphoca adlı üyeden alıntı
Videoları özel alan kullanarak sitenizde gösteriyorsanız, eklentinin göstermemesi normal. Eklentilerin çoğu yazı içerisindeki kodları tarayarak videoları tespit ederler. Kullandığınız eklentinin linkini ve videoları nasıl sitenizde gösterdiğinizi yazarsanız, yardımcı olabiliriz.
Yakuphocam dediğiniz gibi sitemizde özel alanlar içeren bir tema mevcut.Sitede Google XML Sitemap for Videos eklentisi kullanıyorum. ve sitede çalışma şekli
burada.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Frolic Wordpress Oyun Teması Yayında!
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
byaslan adlı üyeden alıntı
Yakuphocam dediğiniz gibi sitemizde özel alanlar içeren bir tema mevcut.Sitede Google XML Sitemap for Videos eklentisi kullanıyorum. ve sitede çalışma şekli
burada.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
Eklenti sadece yazı içerisindeki youtube üzerindeki videoları destekliyor.
Sizin sitemap'e ekletmek istediğiniz videolar nerede barınıyor? Hangi bilgileri özel alanlara, ne şekilde kaydediyorsunuz? Özel alan isimleriniz ve aldıkları değerlere örnekler veriniz.
Bu şekilde eklenti isteklerinizi karşılamaz, eklentiyi neredeyse yeniden yazmak gerekir. Yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz yardımcı, olup/olamayacağımı söyleyebilirim.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com