Merhaba arkadaşlar, öncelikle ücretsiz tasarımı ben kendi sitem için çevirmiştim, dağıtmayı ve satmayı düşünmemiştim. Bu tema gibi bir temayı CSS+HTML+Jquery+Wordpress inanın çok zahmeti ve bayağı da zamanımı aldı. Bu yüzden yaptıktan sonra da yorulduğumu aşırı derecede hissettim ve o derecede bu güzel temayı wordpresste kullandığıma memnun oldum.(çünkü tema çok hoşuma gitmişti.) . Eğer ki bu tarz temaların piyasadaki fiyatlarına bakarsanız 50 TL' den aşşağıya bulamazsınız size garanti veriyorum.
Daha sonrasında neyse artık temayı kullanıyorum ve arkadaşlarımdan gelen dönütler çok güzeldi tema hakkında harbiden beğendiler, dağıtayım mı dedim dağıtılmaz bu dediler (benimde aklıma yattı nerdeyse 1 haftadan fazla emeğim geçti). Neyse temaya istek artınca arkadaşlardan bazıla 40-50 ye sat dedi. Fakat ben boşver dedim satmadım.

Ama istek artınca, biraz düşündükten sonra tasarımından ücretsiz olduğunu aklımıza getirerek ve bu temayı da herkes çok küçük bir ücret ödeyerek kullansın diye 25 TL gibi bir fiyattan satışa çıkardık. İsteyen alır arkadaşlar ben kimseye zorla bir şey satamam. Bu 25 TL de inanın ki çok cüzi bir fiyattır bu tema için.
Ayrıca size şunu söylemek istiyorum kimse yanlış anlamasın ama bazı bloglarda adam tutmuş kuaza haber temasının sadece header kısmını değiştirmiş ve 400 TL 'ye satıyor. Ücretisiz temayı editleyip satanlar da çok.
O yüzden isteyen temamı alır, ben burada emeğimin çok az bir fiyatına satıyorum. O da istek karşısında. Bir küçük noktaya daha değinmek istiyorum tasarımın gerçeği buradadır ve 19 Nisan 2011 de yayınlanmıştır(oraya da yorum koyarak tasarım sahibini çevirmeye baslamadan önce ve ceviriyi bitirdikten sonra da haberdar ettim), yani üzerinden 4 ay geçmiş şimdiye kadar çevrilmemiş bir tema ben şimdi çevirince mi milletin gözü açıldı arkadaşlar...
Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve birazcık empati yapın...