***'da görmüştüm. Kötü bir durum maalesef.
----
Hayırlı satışlar dilerim :)
----
Hayırlı satışlar dilerim :)
Teşekkür ederim...
Ek Olarak: Ayrıca bir şey daha belirtmek istiyorum... Biz millet olarak gerçekten beleşi çok seviyoruz. Ne yazılıma ne de bir emeğe para vermeyi sevmiyoruz. (ayrıca arkadaşımda demişti sen bu temayı beleş dağıtsaydın şu an temaya aldığın yorumların en az 10 katını alırdın demişti, o da bu arada kanıtlandı.)
O yüzden UmutDevrim adlı üyeye de buradan ayrıca sesleniyorum ne bir özel mesaj ne de başka bir şey göndermedim sana... Ama o tema tasarımı ücretsiz olarak aylardır Emrah Demirağ'ın sitesinde paylaşılmış duruyor ve bir Allah'ın kulu da çıkıp ne çevirmiş ne dağıtmış ne de bir şey yapmış. UmutDevrim konu açma tarihine bakarsan ben temayı yapalı 2 haftayı çoktan geçti ve sen konuyu Bugün(26/08/2011),18:33 tarihinde açmışsın. Bir de kimseden sakıncam yok tasarımın ücretsiz olduğunu her yerde satışlarda temayı ilk kullandığım yazımda yani işin açıkcası her yerde belirttim.Temayı da satarkende tasarımın ücretsiz olduğuna belirttim ve bu riski alarak (yani birisi çıkar da çeviri vs. gibi şeyler ) satışa çıkardım. İsteyen varsa çıkar çeviri ve bedava satar baltalamak değil mi işte.
Ayrıca bir kaç kişiye de temayı sattım. Temayı alanlara buradan tekrardan teşekkür ediyorum. Satışlarımız devam ediyor baltalamak isteyenler devam etsin bir daha bu konuya cevap yazılmayacaktır.
Bir küçük not daha hiç bir şekilde de tema bedava dağıltılmayacaktır.(alanların hakkına giremem ve emeğimi boşa götüremem).
Eğer ki bedava dağıttığım bir tema istiyorsanız o da mevcuttur. Buyrun bu DEMOSU bu da konu LİNKİ indirme linkide oradadır.
BENİM İÇİN BU KONU KAPANMIŞTIR