Backlink için neden yasal değil dediğinizi anlamıyorum.Backlink demek başka bir siteden referans almak demek.Mesala ben bu sitede ki internet kazançları adlı konunun altına kendi sitemden bahsedip backlink koysam bu suçmu ? Forum sitesi bilgi paylaşımı içindir ve bende insanların yararını olacağını düşündüğüm için konu ile alakalı bir şekilde kendi site paylaşımımı yapıyorum hepsi o..
Bununla beraber daha önce benim konularımı okumuş ve başka bir foruma girdiğinde benden alıntı yaparak cevap verip ardınada benim site linkimi koyarsa buda mı suçtur ?
Bana göre backlinkin ne anlama geldiğini ya siz bilmiyorsunuz yada ben.
yorumum backlink e yasadışı(hile,aldatmaca) diyen arkadaşlar içindir.
Ek Olarak: Arkadaşlar konuyu açan kişinin paylaştığı linki okudum.Orda backlink yasal değil demiyor ve google ayrıca böyle birşey diyemez kullandığı botların temel hareket sistemlerinden birtanesi backlinklerdir.Konuda anlatılmak istenen backlink yapmayın biz bunu yasal görmüyoruz değil.Yazının altında örneklendirmiş zaten.Yasal olmayacak şekilde backlink yapmak kurallara aykırıdır.Emek harcamadan bu işleri yapmayın diyor.Bot kullamayın gereksiz sayıda backlink yapmayın.Başka sayfalara backlink satmayın diyor hepsi bu.