Ottoo adlı üyeden alıntı

Hocam Avast 'ın mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Anti theft ile çalındıgında vs uzaktan yer tespiti yapıyorsunuz, kitleyebiliyorsunuz vs. Ondanda gelişmişi dedigim gibi virüs programları bunu yapıyorsa sadece.

Hocam o uygulamalar kurulumda çok izin istiyorlar hatta çoğu cihaz yöneticisi olmak istiyor yane telefonuna uzakdan senden daha çok hükmetme yetkisi istiyor yane bu kadar izni vermek istemem ben ama evet dediğiniz gibi bu uygulamalar o işe yarıyor onları araştırmıştım. teşekkür ederim.

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Hocam google latitude servisi var sms atmiyor ama telefon da maps ın içinde yada latitude die ayrı kurulu girdiğiniz zaman gmail hesabınızla giriş yapın tabi bir arkadaş ekli olması gerekiyor pc ye geçin google latitude yazın gelen sayfada o telefondaki gmail de ekli olan 2.gmail hesabıyla giriş yaptığınız zaman telefonun anlık olarak konumunu veriyorbirde burayı inceleyebilirsiniz daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz

Şuan araştırıyorum hocam işime yarayabilcek yanlarını kullanıcam ama benim asıl amacım sitemde konum belirlemek istediğim yerde cihazda uygulmayı açıp siteme veri yollayı o an nerde olduğumu google maps apı'sı ile gösterebilmek.